Sony Xperia SP kullananlar yardım

ankvas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 1 hafta önce sony xperia sp aldım , bi sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.

Çağrı yaptığım zaman veya çağrı geldiği zaman ekranı kullanamıyorum , hiç bir tuşu işlemiyor mecburen karşı taraftaki kişinin kapatmasını bekliyorum.

Bi çözümü varsa yardımcı olursanız sevinirim . şimdiden teşekkürler

srdrgkc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
PC Companion ile onarmayı dene istersen yada çağrı geldiğinde güç tuşuna bas ekran kapanacak tekrar bas açılır bu esnada çağrıya cevap verebilceksin.

ankvas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
PC Companion ile onarmayı dene istersen yada çağrı geldiğinde güç tuşuna bas ekran kapanacak tekrar bas açılır bu esnada çağrıya cevap verebilceksin.

güç tuşu bile işlemiyor malesef, bende çağırıyı güç tuşu ile sonlandırmaya ayarladım .

sağolun ilgi için birde şu pc companionu açıklarsanız çok iyi olur :)

srdrgkc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
pc compenion da üst kısımda cihaz güncel diye bi yazı bulunur oraya bastığınızda tekrar denetleme yapar ve farklı bi pencere çıkar. telefonunla ilgili problem yaşıyorsanız telefonu onarın yazısını göreceksiniz. oraya girin ver program sizi yönlendirecektir ne yapmanız gerektiğini...

ankvas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pc compenion da üst kısımda cihaz güncel diye bi yazı bulunur oraya bastığınızda tekrar denetleme yapar ve farklı bi pencere çıkar. telefonunla ilgili problem yaşıyorsanız telefonu onarın yazısını göreceksiniz. oraya girin ver program sizi yönlendirecektir ne yapmanız gerektiğini...

baktımda compenion http://www.sonymobile.com/tr/tools/pc-companion/ için 2gb ram gereksinimi istiyor , telefon 1 gb

srdrgkc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
telefon için değil pc için sistem gereksinimini yazar

ankvas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Buda yaramadı sağolun yinede

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sp kullanan arkadaşlar PlaySTTion oyunları oynayabiliyor mu?ya da kontrol cihazını usb ile telefona bağlayabiliyor mu?bilgi verirseniz çok sevinirim