Sony Xperia SP çok tozlanıyor

mlhcngnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabaa yaklaşık 1 aydır Sony Xperia Sp cihazını kullanıyorum fakat ekran içine fazla miktarda toz alıyor sorun daha ilk haftada başladı çok sinir bozucu bi görüntüsü oluyor garanti sebebi mi yani versem yaparlar mı ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Merhabaa yaklaşık 1 aydır Sony Xperia Sp cihazını kullanıyorum fakat ekran içine fazla miktarda toz alıyor sorun daha ilk haftada başladı çok sinir bozucu bi görüntüsü oluyor garanti sebebi mi yani versem yaparlar mı ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Sonyler elektrik süpürgesi gibidir bunu bilmeyen yoktur heralde sanki özellikle toz çeken ekran yapıyolar zde aynı spde de aynı bu durum servislik durum yok.Dk başı silcen artık yapıcak bişi yok :)

mlhcngnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran camının altına giriyor yalnız toz?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Sonyler elektrik süpürgesi gibidir bunu bilmeyen yoktur heralde sanki özellikle toz çeken ekran yapıyolar zde aynı spde de aynı bu durum servislik durum yok.Dk başı silcen artık yapıcak bişi yok :)

Elektirik süpürgesi ? Toza ve suya dayanıklı Z de de aynı Allah Allah...

Normal değil bence bir servise gösterin o cihazı

srdrgkc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hiç normal değil bu durum bende z var ama ne su nede toz geçiriyor servise gönder bence

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Toz çekiyordan kastınız ekran parmak izini yada tozu pisliği çok belli ediyorsa katılıyorum çünkü sonynin her telefonunda olan fabrika çıkışı parlak film böyle, bende günde yüzde defa silmekten bıkıp mat film çektim simdi toz parmak izi diye bişey yok. Ama sonyler toz çekiyor bu tozda ekranın içine giriyor diyorsanız ilk defa duyuyorum hiç şahit olmadım, yani yok öyle bir genelleme.

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Toz çekiyordan kastınız ekran parmak izini yada tozu pisliği çok belli ediyorsa katılıyorum çünkü sonynin her telefonunda olan fabrika çıkışı parlak film böyle, bende günde yüzde defa silmekten bıkıp mat film çektim simdi toz parmak izi diye bişey yok. Ama sonyler toz çekiyor bu tozda ekranın içine giriyor diyorsanız ilk defa duyuyorum hiç şahit olmadım, yani yok öyle bir genelleme.
Evet tam olarak toz çekiyordan kastım tozu çok belli ediyor geçirme konusunda bir fikrim yok o kadar tozlu görünüyorki telefon artık dikkatimi çekmiyor işin ayrıntı kısmı.Heralde aynı durum bende olsa onu da normal karşılardım çünkü daha siliyorum 5dk geçmiyor gene aynı.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Sonyle pek alakası yok aslında bütün parlak filmlerin kaderi böyle. Orjinal filmi söküp kendim film takmıştım yine çözüm olmadı en sonunda mat film taktım şimdi haftada bir siliyorum ekranı o da yağlandığı için, güneş altında parlamada bitti. Tabi her güzelin kusuru var mat filmde görüntüyü bulanık yapıyor kaliteyi düşüyor biraz yinede mat daha rahat her yönden.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sorunum ekran filmiyle değil ekranın altına toz giriyor ve temizleme veya silme şansım yok kasayı açmak gerekir silmek için sorunum bu ve sanırım çözüm garantiye yollamak

mlhcngnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayır hayır filmle alakası yok ekran filminin altındaki ekran camının altına toz giriyor ve silme veya temizleme şansım yok kasaya müdahele etmeden, hatalı üretim midir acaba ?

ruhenzenci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

40 gündür kullanıyorum xperia sp'yi en fazla tişörtle silerim telefonu günde 2-3 kez ekranda bile tozlanma yok. Elektrikli süpürge yakıştırması da yanlış bir yorum. Telefonu aldığımdan beri ilk defa 3-4 gün önce arka kapağını açtım, ciddi bir tozlanma yoktu arkadada. Ekranın içine toz kaçması normal bir kullanımla imkansız gibi duruyor bu telefonda

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonu alalı 1.5 ay oldu camın altında çok fazla toz kaçması oldu ve günde sadece 2 veya 3 kez elime alıyodum ama yinede kaçtı

Zuse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Normal bir durum değil tabiki garantiye gönderin bir sıkıntısı vardır. Bizde sp yok ama Xperia L, ion, Z ve GO var hiç birinde boyle bir.sıkıntı görmedim ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar aynı durum bndede var garantiye gönderim kullanıcı hatası dedi .ekranın içine toz kaçması bncede çok saçma bir durum .telefondam soğudum ama garantinin kullanıcı hatası diye yorumlaması söylencek kelime bırakmadı..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ilk gönderdiğimde ekranı ve kasayı değişmişler. servisten geldikten 10 gün sonra aynı sıkıntıdan tekrar yolladım. Barış YAYLA isimli servis personeli şahıs rapora.; kullanıcı hatası yazmış. ilk seferde neden değiştirdin o zaman. bu kadar vatandaş akıllı telefon kullanmayı bilmiyor. sanki ilk defa dokunmatik kullanıyoruz. yasal ne gerekiyorsa yapacam bu saatten sonra.

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ekranın altına toz kaçmasımı:bored:ilk defa senden duydum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Önden bakıldığında sol alt tırnak boşluğuna denk gelen kısımdan almakta. Mikrofonun bulunduğu. Arka kapağıda tam otumuyor bu modelin. Bende servise götüreceğim. Tasarımsal bir sorun gibi. Açık olan her tarafından test ettim, sadece o bölgede bir akış mevcut...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende de var 10 aydır kullanıyorum bir aydır fena toz almaya başladı servise göndereceğim bakalım para isteseler bile yapçak bi şey yok sinirimi bozuyor halbuki çok memnunum telefonumumdan. 4.4 de gelecekmiş idare edecez tozla artık. temizlendikten sonra usb girişini kapatacağım.. benim oradan giriyor çok belli

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende ayni şekilde sp kullanicisiyim 9. Ayda toz almaya başladi ayni zamanda apple da teknisyenlik yapiyorum tamami ile tasarimsal bir problem kesinlikle cihaza değişim yapilmasi gerekiyor apple bu tip sorunlarda kullanicilarina yardimci oluyor fakat sony eğer yardimci olmuyorsa buda 8 senelik bir sony kullanicisi olarak artik sony almamak anlamina geliyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim sp de toz almaya başladı bende garantiye vereceğim. umarım kullanıcı hatası demezler. çünkü mikrofon deliğinden girdiği çok bariz tozlar oradan birikmeye başladı çünkü.