Sony Xperia Sola vs Samsung Ace 2 ???

eroo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar max 900 lira degerinde akıllı telefon alıcam. yazılım konusunda desteklenen,multimedya özellikleri başarılı,oyun performansı iyi,internet performansı hızlı,ve genel kalite olarak beni 2-3 sene götürebilecek en iyi telefonu almak istiyorum. Bu kriteterlerde xperia sola ve ace 2 göze carpıyor. htc one v de var ama multimedia özelliklerinin iyi olmasına karşın performans özellikleri bakımından biraz geri kalıyor. Htc desire s modelinin de önerilerini duydum ama genel performansı acısından özelliklerini bilmiyorum,elime alıp inceleme fırsatı da bulamadım. Seçim konusunda yorum ve önerilerinizi bekliyorum..

eroo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok mu yardımcı olabilecek biri? hadi üyeleri gectim koskoca sdn forumunda hiç mi editör yok yardımcı olabilecek??

polonyalimendil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben de sola almayı düşünüyorum ancak ram'in 512mb olması sıkıntı oluşturabilir gibi. sırf bu sebeple ace2 bile alabilirim.

cagatayaga

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ace 2 yi ben de düşünmüştüm ama kaliteli değil bayramdan sonra xperia sola alacağım çok güzel araştırmanı öneririm

aceleciburak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ikiside değil daha oturaklı tercih bence Galaxy S Advance olur diye düşünüyorum 4 inch AMOLED ekran var kalite noktasında S sınıfına dahil old için malzeme kalitesi ACE 2 ye görece daha makul 768 Ram i olması sıkıntıya düşürmez ki cihazı inceledim kullanılabilir ram 555 MB tek sıkıntı fiyat ki Hepsiburada da kampanya vardı 1089 lira civarıydı 512 mb lık Xperia Sola alınacağına S Advance tercihi daha yerinde olur diye düşünüyorum...

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Xperia Sola fiyatı ve özellikleri bakımından Ace 2 den daha iyi. 780 tl gibi bir fiyata güvenilir kaynaklardan bulunabiliyor xperia sola. Fakat yazılım konusunda biraz sıkıntılı olduğunu yazmış forumun tekinde bir arkadaşımız. Genel olarak doğru mudur bilinmez.