Sony Xperia S Kullanımı

yesevi33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bir hafta önce sony xperia s 12 mp bir telefon aldım özellikle fotoğraf ve video çekmek için almıştım. avrupanın en iyi kameralı telefonu olduğu söyleniyordu. ama çektiğim fotoğraflar çokda iyi değil acaba ayarlarında mı bir problem var. 8 mp li fotoğram makinası var o bundan daha güzel çekiyor. ayrıca piyasaya yeni çıktığı için ne kullanım klavuzu var nede telefona bir şey yüklemek için türkçe bir program. bildiğiniz türkçe bir program varmı

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bu modeli kullanan arkadaşlarım var özelliklede kamerasının güzel olduğunu söylüyorlar acaba kameranın ayarlarındamı sorun var ?? Telefon android işletim sistemini kullandığı için program konusunda hiç sıkıntı yaşamamalısınız google play üzerinden istediğiniz uygulamayı indirin kurun..

Jibbs

Doçent
Reaksiyon puanı
3
kamera ile fotograf veya video cekerken 2 3 5 8 mp cekimi yapma imkanı sunuyor
bence senin telefonunun ayarları 12 megapikselden daha düşük bir seviyede

yesevi33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
özelllikle dış mekanlarda ve sabit nesnelerin çekiminde hiç bir problem yok. ama biraz loş ışıkta ve hareketli nesnelerin çekiminde bulanıklık oluyor.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
çekimden önce ayarlarını kontrol et anahtar işaretinden bendede var ışık azaldıkça performans tabiki düşüyor ama loş ışıkta gene iyi çekiyor seninki 9mp dedir çünkü ilk öyle geliyor ekranın sol üst köşesindede yazar .. Ama N8 kullanıcısıydım önceden gece performansı bundan iyidi . bu telefona zenon yakışırdı

nakata6798

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar sony xperia s de gorev yoneticisi veya açık kalan uygulamaları kapatabılen bi progmam varmı ???

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar öncelikle bir fotoğraf makinesi ile cep telefonunu kıyaslamamak lazım.fotoğraf makinesindeki mercek büyüklüğü ve değerleriyle cep telefonundaki mercek büyüklüğü ve değerleri arasında büyük fark vardır.fotoğraf makinesi digital zum yaparken fotoğraf makinesi optik zum yapar.zaten arada fark olmayacak olsa sony artık video kamera veya fotoğraf makinesi üretmez.kendi pazarlarının değerini düşürmez.cep telefonuyla yapacağınız çekimler anlık çekimler içindir.bir doğa veya özel günlerinizi çekmek istiyorsanız neolursa olsun fotoğraf makinesi kullanın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendede sony xperia go war harika bi telefon tavsiye ederm ... tek problem var cok karısık alalı 1 ay oldu zil sesi nasıl degişiyor bulamadım :D

hqaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Her zaman her yerde sony number one...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Men Azerbaycandan yaziram.Sony Xperia S almaq istiyirem.Telefonun orijinali harada istehsal olunur?Bilen var?(Ben Azerbaycandan yaziyorum.Sony Xperia A almak istiyorum.Telefonun orijinalinin nerede uretildii bilen varmi ? )

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selamlar 6 ay sonra sorunuza cevap veriyorum. Bu sirada umarim cevabinizi bulmussunuzdur. ortadaki Home( ev resmi olan) dügmesinin üzerindeki lana basar ve basili tutarsaniz kullanilan uygulamalar listesi ekranda görüntülenir.. görüntülerin üzerine gider ve parmaginizla basili tutarsaniz. acilan menude sil gelir, buraya basinca silersiniz.

awdes123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ayarlamalarını nette bir siteden yapmıstım arkadasım ben suan kullanıyorum ve suanda cogu fotograf makinasına fark atabilecegini söyleyebilirim o siteyi bulursam sana özelden link atar veya buraya yazarım =)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkadaşlar sony xperia s lt26i aldım usb kablosunu bağlıyorum ama çektiğim fotoları göremiyorum telefonun içinde kayıtlılar görünüyor ama çektiklerim görünmüyor acaba telefon hafızasına mı kaydediyor telefon hafızasına kaydediyorsa nerden değiştiririm ayarı? lütfen yardımcı olun cevaplarınızı bekliyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Pc ye bağladıktan sonra veri dopolama modunda xperia s diye dosya olacak onun içinde DCIM diye dosya var onu açtıktan sonra 100ANDRO Diye klasör var onun içinde fotoların + sadece karta kayıt özelliği var o da dahili zaten. telefon hafızası da diyebiliriz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iyi günler x peria s te çektiğim fotoğrafları bilgisayara aktaramıyorum telefonda gözüküyor ama pc ye takınca gözükmüyor ve dcım dosyasında 100andro dosyası da yok ne yapmalıyım yardımcı
olabilecek arkadaş varmı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar lütfen şu soruna yardımcı olun iki gündür kafayı yemek üzereyim DCIM dosyasına bakıyoruz anladım ama içinde hiçbir şey yok ki dosyanın boş

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben de size bir soru soracagım xperıa s aldım kamerası basta süperdi simdi bulanık ben bunun ıcın ne yapmalıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bende de var yaklaşık 6 ay sorunsuz du şimdi resimler cok bulanık ön kamerada sorun yok bunun nedeni nedir