Sony Xperia S 6.2.B.0.211 Güncelleme Sorunu!

23ufuk23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese Merhaba.Telefonumu B.0.200'den .211'e güncelliyecektim .211'in ftf dosyasını indirdim flash toolda denilenleri doğru bi şekilde yaptım ancak telefonu flashmode gecirdikten sonra image.sin dosyası halledilirken ERR_SEVERITY="MAJOR";ERR_CODE="0076";ERR_DYNAMIC="failed to set ta config"hatası ortaya çıktı.Forumda bu konu hakkında bir şey bulamadım yada ben dikkat etmemiş olabilirim.Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Herkese Merhaba.Telefonumu B.0.200'den .211'e güncelliyecektim .211'in ftf dosyasını indirdim flash toolda denilenleri doğru bi şekilde yaptım ancak telefonu flashmode gecirdikten sonra image.sin dosyası halledilirken ERR_SEVERITY="MAJOR";ERR_CODE="0076";ERR_DYNAMIC="failed to set ta config"hatası ortaya çıktı.Forumda bu konu hakkında bir şey bulamadım yada ben dikkat etmemiş olabilirim.Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

bu sorun genelde romdan kaynaklanıyor. birde bu romu dene bakalım :)
https://mega.co.nz/#!vRMTER6b!RSOdTgCIduN_V1FKpfqtBnSmKQh8FK_YONI5Z5EEKPk

23ufuk23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yine olmadı iyi mi aynı hatayı aldım yine.Ben mi bir yerde yanlış yapıyorum :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşalr ben sony experia s kulanıcısıyım günceleme sorunumu bir türlü cözemedim yarıdımcı olurmusun her günceleme yapmak istediğimde yazılım bulunamadı diyor yardımcı olacak birileri varmı !!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorunla bende karşılaştım çeşitli bilgisayarda denedim kendi forum sitesinde yazanları uyguladım güncelleyemedim şuan itibariyle hiçbişeyt yapamıyorum ve şuan telefon vasatta