SONY Xperia P Yardım !..

emrebilge

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Geçen hafta Sony mağazasından birazcık pahalı da olsa garantisi sağlam olsun diye aldığım Xpreia P ; çok ısıdığında, internette zorlandığında, bazende anlamadığın sebeplerden ekran dokunurluğu kayboluyor. Ekran tıkanıyor kilitleniyor diğer tuşlar çalışıyor ama. Biraz beklediğimde düzeliyor(5-10 sn. kadar). Bu olay bazı günler hiç olmuyor bazen de günde en fazla 4-5 kez tekrar ediyor. Telefon çaldığında cevap veremediğim bile oldu.

Acaba normal mi, belki farkında olmadan uygulama güncelleme mi yapıyor, yoksa garantiyi kullanayım mı ? (içime bir kurt düştü kemiriyor)

Şimdiden TEŞEKKÜR EDERİM etrafımda bunlardan anlayan kimse yok tüm aklınıza gelen yorumaları yazın LÜtfen.

hanxhanx

Asistan
Reaksiyon puanı
4
para iadesi talep et aldığın yerden ayıplı ürünlerle ilgili yasayı okumanı öneririm tabiki önce 30 günmüydü 7 günmüydü hatırlıamadım

tapuli75

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
iade etmeyi dene,olmassa yeni den 4.0.4 sürümünü yükle,muhtemelen yüklemede bi sorun olmuştur

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Geçen hafta Sony mağazasından birazcık pahalı da olsa garantisi sağlam olsun diye aldığım Xpreia P ; çok ısıdığında, internette zorlandığında, bazende anlamadığın sebeplerden ekran dokunurluğu kayboluyor. Ekran tıkanıyor kilitleniyor diğer tuşlar çalışıyor ama. Biraz beklediğimde düzeliyor(5-10 sn. kadar). Bu olay bazı günler hiç olmuyor bazen de günde en fazla 4-5 kez tekrar ediyor. Telefon çaldığında cevap veremediğim bile oldu.

Acaba normal mi, belki farkında olmadan uygulama güncelleme mi yapıyor, yoksa garantiyi kullanayım mı ? (içime bir kurt düştü kemiriyor)

Şimdiden TEŞEKKÜR EDERİM etrafımda bunlardan anlayan kimse yok tüm aklınıza gelen yorumaları yazın LÜtfen.
Yedeklerini al ve pc companiondan onar. Sorun devam ederse servise ver.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sıkıntılar bende de oldu ve devan ediyo kardes sen care bulabıldınmı

emrebilge

Asistan
Reaksiyon puanı
0
android son sürümünü yükledim bilmediğim bir kaç güncelleme v.s. yaptım zamanla kayboldu sayılır arada oluyor düzeliyor memnun sayılırım şuan.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
komple sıfırlayın teli daha da olmazsa servis tek çare