Sony XPeria P, Sony XPeria S, Sony Ericsson ARC S Ses Gücü

Posco

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu telefonlardan hangisinin sesi en yüksektir. Yani müzik çalarken dışarıya verdiği ses. Almayı düşünüyorum ama ses benim için önemli olduğundan seçim yapamıyorum. Mağazalardaki kişiler de tamamen sallıyor.

[h=1]Sony XPeria P
Sony XPeria S
Sony Ericsson ARC S[/h]Teşekkürler

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
@Posco Ses olayında sony cihazlar genel olarak başarılıdır Zor bir soru olmuş bence bu aralarında ses olarak ne kadar fark var detaylı araştırmak lazım.

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Onu bunu bırakta ben arc s alırdım her türlü yerinde olsaydım :D

Posco

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeş ben arc s almayacağım. Arc S'i oraya koymamın nedeni onun ses düzeyi iyi. Eğer diğerlerininki de onun gibiyse onlardan birini alacağım S veya P yani.

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Xperia S sahibiyim ve cok mutluyum müzik konusunda gayet başarılı ve ses konusunda + ics ile müzik playerı cok güzel olmus görsel anlamda cok kaliteli bir kullanım sağlıyor Forever Xperia S ! :D

tuncaysal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xperia kullanıcılarına bı sorum olcak müzik çalarda her mp3 farklı sanatcı resmi gösterme işini becebilen varmı,mp3 lere tag yuklerek nokia sorunusuz her mp3 de sanatcının resmını cıkartabılıyordum ama xperia da bunu beceremedım,cevap verenlere simdiden teşekkürler.

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Xperia S sahibiyim ve cok mutluyum müzik konusunda gayet başarılı ve ses konusunda + ics ile müzik playerı cok güzel olmus görsel anlamda cok kaliteli bir kullanım sağlıyor Forever Xperia S ! :D
Gene sen :D Neyse xperia almalısın tecrübelerime göre pahalı olan iyi ses çıkartır :D

Şehzade~

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1
Yine bir konu katledilecek herhalde...

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
xperia kullanıcılarına bı sorum olcak müzik çalarda her mp3 farklı sanatcı resmi gösterme işini becebilen varmı,mp3 lere tag yuklerek nokia sorunusuz her mp3 de sanatcının resmını cıkartabılıyordum ama xperia da bunu beceremedım,cevap verenlere simdiden teşekkürler.

Müzikleri albüm albüm attıysan, o albüm klasörünün içine sanatçının resmini atarsan tamamdır.

tekin1987

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu telefonlardan hangisinin sesi en yüksektir. Yani müzik çalarken dışarıya verdiği ses. Almayı düşünüyorum ama ses benim için önemli olduğundan seçim yapamıyorum. Mağazalardaki kişiler de tamamen sallıyor.

Sony XPeria P
Sony XPeria S
Sony Ericsson ARC S

Teşekkürler
arkadaş telefon dedinmi samsung sony boşver benden sana sölemesi pişman olursun bende arc s var pişmanım aldıgıma sesi yuksek olabilir ama telefonda hep sorun var be kardeşim yeni işletim sistemi çıkmış şöyle güzel böyle güzel şöyle hızlı dediler ama nafile yukledik telefonda her turlu sorun var oyun oynarken 2. dakikasında ısınmamı dersin bişey acacagın zaman 2 saat beklemekmi dersin vifinin ikide bir kopmasımı dersin hepsi var üstüne ustlük birde bu sorunu gidermek gibi bir çabaları yok telefonu kırıp parçalayasım geldi arkadaşım aman alma samsung al keyfine bak :hammer::cursing:

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Burda olmayan model Sony xperia İon :D