Sony Xperia P LT22i android yükseltme

kadirdemir

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben sony xperia p almayı düşünüyorum ama android 2.3 yazıyor. acaba sistem yükseltilebiliyor mu yoksa 2.3 de mi kalıyor?

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Sitelerde 4.0 olarak belirtilmiş goldda vb ,özellik sitelerinde de 4.0a yükseltilebilir yazıyor ne kadara alacaksanız ki telefonu?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
gsmarena da "Android OS, v2.3 (Gingerbread), v4.0 (Ice Cream Sandwich), planned upgrade to v4.1 (Jelly Bean)" diyor

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
4.1.2 Jellybean güncellemesi geldi Xperia P ye :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Peki Türkiye de dağıtıldı mı acaba xperia p için jelly bean ?

OkanTiktas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bana niye gelmedi hergün bakıyorum telefonunuz güncel diyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bilip bilmeden konuşmayin yada yeterli açiklama yapin . 4.1 güncellemesi yayinlandi fakat türkiyeye gelmedi daha ne hikmetse , yada daha benim telefonuma gelmedi. Arkadaş bu nedir ya mart sonu ,nisan sonu dediler mayis sonu oldu hala gelen giden yok

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81

ysaktas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, ben mart - nisan ayı gibi gelen güncelleme ile Xperia P telefonuma android 4.1.2 update yaptım. herşey çok güzel fakat telefonda genel bir yavaşlama oldu ve aynı zamanda bir de "Albüm" menüsündeki resimleri görüntüleyemiyorum.resimlere sadece fotoğraf makinesi uygulaması açık iken oradaki menüden girip erişebiliyorum :(
şuanda da bu şekilde kullanmaktayım. eğer sizlerden de bir çare bulamazsam eski versiyona geri döneceğim.
Sizlerden değerli yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Merhaba, ben mart - nisan ayı gibi gelen güncelleme ile Xperia P telefonuma android 4.1.2 update yaptım. herşey çok güzel fakat telefonda genel bir yavaşlama oldu ve aynı zamanda bir de "Albüm" menüsündeki resimleri görüntüleyemiyorum.resimlere sadece fotoğraf makinesi uygulaması açık iken oradaki menüden girip erişebiliyorum :(
şuanda da bu şekilde kullanmaktayım. eğer sizlerden de bir çare bulamazsam eski versiyona geri döneceğim.
Sizlerden değerli yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

hafıza kartında DCIM klasörü içerisindeki .thumbnails klasörünü silip dene bakalım :)

ysaktas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hafıza kartında DCIM klasörü içerisindeki .thumbnails klasörünü silip dene bakalım :)

evet bahsettiğiniz klasörü ve hatta başında nokta (.) işareti olmayan aynı isimdeki klasörü de sildim fakat yine, telefonu kapatıp açtığımda da resimlerimi göremedim malesef :((

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Xperia P telefonumdaki "Albüm" sorunum için başka bir çözüm veya bir tavsiye hatta öneriniz yok mu acaba????? :(

Ayarlar/Uygulamalar/Tümü kısmından albüm uygulamasını bulup verileri temizle yap bakalım :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Cihazımda arama yaparken ve çağrılar gelirken kasma yapıyor ve donuyor bi önerisi olan varmı !

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende 4.1.2 yi yükledim xperia p kullanıcısıyım güncellemeden sonra telefonda kayıtlı olan müzikleri zil sesi yapamıyorum herkes aynı sorunu yaşıyormu acaba

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
arkadaşlar bende 4.1.2 yi yükledim xperia p kullanıcısıyım güncellemeden sonra telefonda kayıtlı olan müzikleri zil sesi yapamıyorum herkes aynı sorunu yaşıyormu acaba
Arkadaşım Ayarlar/ses/telefonun zil sesi oraya gir sonra sağ üst taraftaki simgeye dokun.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81

malesef öle bir simge çıkmıyor bende ona şaşırdım.

Zil sesi için hafıza kartında ringtones, bildirim sesi için notifications isimli iki klasör oluştur içine istediğin zil sesini at telefon zil sesleri listesine hepsi eklenir. Bütün android cihazlarda bu böyle.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
albüm dosyasındaki resimleri bilgisayara aktarmak istiyorum ama resimleri bulamıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sony Xperia Go St27i Güncelleme yaptım Telefon aşırı kasıyo nasıl geçirebilirim ?