kadirdemir
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
ben sony xperia p almayı düşünüyorum ama android 2.3 yazıyor. acaba sistem yükseltilebiliyor mu yoksa 2.3 de mi kalıyor?
Merhaba, ben mart - nisan ayı gibi gelen güncelleme ile Xperia P telefonuma android 4.1.2 update yaptım. herşey çok güzel fakat telefonda genel bir yavaşlama oldu ve aynı zamanda bir de "Albüm" menüsündeki resimleri görüntüleyemiyorum.resimlere sadece fotoğraf makinesi uygulaması açık iken oradaki menüden girip erişebiliyorum
şuanda da bu şekilde kullanmaktayım. eğer sizlerden de bir çare bulamazsam eski versiyona geri döneceğim.
Sizlerden değerli yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
hafıza kartında DCIM klasörü içerisindeki .thumbnails klasörünü silip dene bakalım![]()
hafıza kartında DCIM klasörü içerisindeki .thumbnails klasörünü silip dene bakalım![]()
Xperia P telefonumdaki "Albüm" sorunum için başka bir çözüm veya bir tavsiye hatta öneriniz yok mu acaba?????![]()
Ayarlar/Uygulamalar/Tümü kısmından albüm uygulamasını bulup verileri temizle yap bakalım![]()
Arkadaşım Ayarlar/ses/telefonun zil sesi oraya gir sonra sağ üst taraftaki simgeye dokun.arkadaşlar bende 4.1.2 yi yükledim xperia p kullanıcısıyım güncellemeden sonra telefonda kayıtlı olan müzikleri zil sesi yapamıyorum herkes aynı sorunu yaşıyormu acaba
arkadaşlar bende 4.1.2 yi yükledim xperia p kullanıcısıyım güncellemeden sonra telefonda kayıtlı olan müzikleri zil sesi yapamıyorum herkes aynı sorunu yaşıyormu acaba
malesef öle bir simge çıkmıyor bende ona şaşırdım.
albüm dosyasındaki resimleri bilgisayara aktarmak istiyorum ama resimleri bulamıyorum