Sony Xperia M4 Aqua mı Xperia Z1 mi?

M4 aqua mı z1 mi?

• Kullanılan toplam oy
    13
Reaksiyon puanı
16,128
g2 al daha iyi.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

şıklar eksik hiçbiri de olmalı.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
1.5 yıllık g2 kullanıcısı olarak g2 tavsiye etmiyorum kamerası akşam yada ışığın zayıf olduğu yerlerde çok vasat videodan bahsetmiyorum bile ön kamerada aynı şekilde vasat ses konusunda da çok iyi değil bide ısınınca oyunda epey kasma oluyor.Bu arada bugün xperia z1 asus zenfone 2 ve ve lg g2 yi full parlaklıkta yanyana koydum chromeden aynı resimlere baktım en kötü ekran ilginç bir şekilde zenfone 2deydi çok cansız ve sarıya kaçıyordu yine hepsinde sdn anasayfasını masaüstü modunda açtım en iyi ekran g2deydi ancak z1de vasat değildi hani deneyimler bu şekildeydi bu arada tolga abi z2yi bile almayın demişti hani z1 z2ye göre çok daha kötü kalıyor.Ben önceki alıntımda c4 güzel demiştim ancak sonra uzun kullanım testini izleyince ondan da soğudum m5 iyi ama oda geç gelecek sanırım.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
z1den daha iyi ekranı var ve tertemiz geçmişi var.

m5 beklemeye değer mi sence?

1.5 yıllık g2 kullanıcısı olarak g2 tavsiye etmiyorum kamerası akşam yada ışığın zayıf olduğu yerlerde çok vasat videodan bahsetmiyorum bile ön kamerada aynı şekilde vasat ses konusunda da çok iyi değil bide ısınınca oyunda epey kasma oluyor.Bu arada bugün xperia z1 asus zenfone 2 ve ve lg g2 yi full parlaklıkta yanyana koydum chromeden aynı resimlere baktım en kötü ekran ilginç bir şekilde zenfone 2deydi çok cansız ve sarıya kaçıyordu yine hepsinde sdn anasayfasını masaüstü modunda açtım en iyi ekran g2deydi ancak z1de vasat değildi hani deneyimler bu şekildeydi bu arada tolga abi z2yi bile almayın demişti hani z1 z2ye göre çok daha kötü kalıyor.Ben önceki alıntımda c4 güzel demiştim ancak sonra uzun kullanım testini izleyince ondan da soğudum m5 iyi ama oda geç gelecek sanırım.

Geç olsun güç olmasın :D hem daha çok param olur bu sayede

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
İki cihazi da tavsiye etmiyorum maalesef sony alacaksan en azindan xperia z2 ya da z3c olmalı

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Ya Xperia M5'i bekle

Ya da Z2 için az daha para biriktir. Z1 en iyi TFT ekrana sahip, zaten o zamanda Sony haricinde TFT kullanımına ısrarla devam eden üretici yoktu ama TFT ekranlar o kadar vasat,kalitesiz ki Sony bile pes artık dedi ve IPS panellere geçti Z1C,Z2 ile.

Reaksiyon puanı
16,128
okadar da kötü değil güneşin altında gözükmüyor ama genel olarak iyi görüş açısının dar olması daha iyi lolipop klibi izlerken teyzenin biri terbiyesiz o ne ? adam xorno film izliyor diyemez ki metrobüste menopoz teyzenin biri yapmış bunu lolipop diye şarkının klibini izleyen elemana...

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
G3 şarj ve çatlama sorunu yapıyormu doğru mudur?

Hayır, kuzenim aldı 1 haftadır kullanıyor sıkıntısı yok. Ancak birazcık ısınıyor, o da normal bir durum sonuçta. Ben Xperia Z kullanıyorum. Bi' kamerayı açmaya yangın çıkaracak nerdeyse sen düşün. :D

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
M5 veya C5 almanı tavsiye ederim. F/P canavarı olacak ikisi de.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Ya Xperia M5'i bekle

Ya da Z2 için az daha para biriktir. Z1 en iyi TFT ekrana sahip, zaten o zamanda Sony haricinde TFT kullanımına ısrarla devam eden üretici yoktu ama TFT ekranlar o kadar vasat,kalitesiz ki Sony bile pes artık dedi ve IPS panellere geçti Z1C,Z2 ile.
Z1 den vazgeçtim zaten :D ama şimdi ya m5 ve ya c5 ultrayı bekleyeceğim ve bu sürede daha fazla para biriktireceğim. Ya da yine aklımda olan lg g3 ve hatta az daha sabredip g4 üzerine yoğunlaşacağım. Çünkü az buçuk kullanma fırsatı bulduğum g4 cihazını cidden beğenmiştim. Ne dersiniz?

okadar da kötü değil güneşin altında gözükmüyor ama genel olarak iyi görüş açısının dar olması daha iyi lolipop klibi izlerken teyzenin biri terbiyesiz o ne ? adam xorno film izliyor diyemez ki metrobüste menopoz teyzenin biri yapmış bunu lolipop diye şarkının klibini izleyen elemana...
O konuda çekincem yok :D Otobüslerde vs yerlerde belki benim sayemde yanımda ki elemanında gözü gönlü açılır
Hayır, kuzenim aldı 1 haftadır kullanıyor sıkıntısı yok. Ancak birazcık ısınıyor, o da normal bir durum sonuçta. Ben Xperia Z kullanıyorum. Bi' kamerayı açmaya yangın çıkaracak nerdeyse sen düşün. :D
G3 ve G4 ü yan yana kullandım aldım elime, performans konusunda bi sıkıntı yoktu tabi ama g4 kamera konusunda çok memnun etti beni. Ne dersiniz?
M5 veya C5 almanı tavsiye ederim. F/P canavarı olacak ikisi de.

İşte fiyatları ve çıkış zamanları önemli. Onlar kesinlikle aklımda, hatta büyük oranda onları bekliyorum diyebilirim ancak tabi ki farklı olasılıklara her zaman açığım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İki cihazi da tavsiye etmiyorum maalesef sony alacaksan en azindan xperia z2 ya da z3c olmalı
z3c a sıcak bakmıyorum. z2 de olabilir ancak bu yeni gelecek m5 ve c5 nasıldır sizce? ya da alternatif olarak lg ye yönelmeli miyim?

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
G3 ve G4 ü yan yana kullandım aldım elime, performans konusunda bi sıkıntı yoktu tabi ama g4 kamera konusunda çok memnun etti beni. Ne dersiniz?

Şu hayattaki en büyük şey kararsızlıktır, biliyorum ama ne desem bilemedim. :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Z1 ekran tft lcd yani cok kotu. Kamera gece cekimlerinde cok kotu gunduz cekimlerinde ayni fiyat segmentindeki cihazlarin gerisinde kaliyor. Kasasi guzel premium malzeme kullanilmis . Pili guzel bir performans veriyor.

M4 aqua ekrani guzel z3 gibi parlak ve renk dogrulugu guzel. Kamerasi efsane degil ama z1den iyi. İslemci olarak snpdrgn 615 orta segmentte basarili bir islemci. Pili, islemcinin 615 olmasi ekranin 720p olamasi sebebiyle cok iyi bir performans sunuyor. Ama m4 aqua alinmaz. Cunku ulkemizde 8gb dahili hafizayla satiliyor. Buda yeterli olmuyor. SD kart takarsin diyen olursa dinleme onlari cunku bir uygulama kurmak icin once telefon hafizasinda o uygulama kadar yer olmasi gerekiyir. Eger yer yoksa indiremezsin bile. Ayrica her uygulama sd karta kurulmuyor veya tasinmiyor. Ornegin facebook, whatsapp gibi populer uygulamalar telefon hafizasina kuruluyor.

Sana bu fiyat segmentinde lg g2 tavsiye ederim fiyatina gore iyi bir kullanici deneyimi sunuyor. Veya operator telefonlarin bak ama ben operator telefonu yerine g2yi tercih ederdim

ADANAty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben bu 2 günde telefon almayı düşünüyorum yaklaşık 1 haftadan beri araştırıyorum limit 1100 tl . sony xperia c4 e karar verdim z1 ekranı m4 aquanın hafızası soguttu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardes c4 unde arka ekrani pek güzel değil cam değil yani. Bence m4 al hafta kartı al bir tanede..

M

Mephiptopheles

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar birşey soracağım.M4 aqua ile ilgili hafıza kartına PC den oyun müzik resim atsak telefona takınca gözükürmü?