Sony Xperia M4 Aqua (8GB) hakkında... Almalı mıyım? Beklmeli miyim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TypeX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TypeX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar...

Telefon alacağım fakat bir konuya karar veremedim. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Sony Xperia M4 Aqua (8GB) almayı düşünüyorum. Ama hafıza problemi var. Çok sıkıntı yaratır mı bana?

Şimdi HTC Desire X kullanıyorum. 4 GB kullanıcıya hafıza sunuyor. Buna rağmen uygulama indirirken ya da güncellerken '' Yeterli Alan Yok '' uyarısı alıyorum. Hiç haz etmediğim durumdur. Sony Xperia M4 Aqua (8GB) aldığımda daha beterini yaşarım gibime geliyor. Sizce Sony Xperia M4 Aqua 16GB Türkiye'ye gelir mi? Yani beklemeli miyim? Sonra pişman olmak istemiyorum.

---

LG'nin 1000 TL civarında bir telefonu vardı fakat hangisi bilemedim. Arka yüzü tek parça metalden oluşuyor. Yanlış hatırlamıyorsam kamerası sol üst köşedeydi. Tasarımı çok güzeldi. İnternetten baktım fakat benzer bir çok telefon çıktı bulamadım açıkcası. Acaba hangisiydi? Bu konu hakkında tahminleriniz varsa yazarsanız sevinirim.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
16 GB M4 Aqua gelmeyecek 16 GB Amerika'ya özel model.

Lg arka kamerayı sol üstten ortaya getireli iki - iki buçuk yıl oluyor. O dediğiniz Optimus G/G Pro olmasın?

O fiyatta G3 beat da satılıyordu gerçi ana kamera ortada.

TypeX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
16 GB M4 Aqua gelmeyecek 16 GB Amerika'ya özel model.

Lg arka kamerayı sol üstten ortaya getireli iki - iki buçuk yıl oluyor. O dediğiniz Optimus G/G Pro olmasın?

O fiyatta G3 beat da satılıyordu gerçi ana kamera ortada.

Amerika, Çin, İngiltere gibi bir çok ülkelerde Sony Xperia M4 Aqua 16GB satılıyor. Sadece Amerika'ya özgü olduğunu düşünmüyorum.

Şimdi karar veremedim. 8 Gb alırsam pişman olur muyum bilmiyorum. Daha sonra 16 GB'lığı gelir mi diye düşünüyorum. Bellide olmuyor bu işler. Bu konu hakkında bir şeyler yazılırsa iyi olur. Android M ile bütün uygulamlar taşınabilir olacak diyorlar. Sony Xperia M4 Aqua Android M güncellemisini alacak mı? Ya da alsa bile kurarken hafızası yeterli olacak mı? Sıkıntı yaşar mıyım?

---

LG Optimus G gibi ama sanırım o değil. Benim gördüğüm telefonda arka kapağı tek parça halindeydi bu sanki telefon kenarlarında ayrı bir malzeme varmış gibi duruyor.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
G pro'nun lite versiyonu vardı o da olabilir gördüğünüz.

Bence 8 GB sıkıntı yaratacaksa size Lenovo P70//Zenfone 2 gibi modellere yönelin. P70'de sadece ısınma sorunu var. Ama batarya avantajı var.

TypeX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
G pro'nun lite versiyonu vardı o da olabilir gördüğünüz.

Bence 8 GB sıkıntı yaratacaksa size Lenovo P70//Zenfone 2 gibi modellere yönelin. P70'de sadece ısınma sorunu var. Ama batarya avantajı var.

Sanırım LG G Pro Lite... :) Buydu sanırım.

Ayda yılda bir telefon beğendim. 16 GB olsaydı Xpreia M4 hiç kaçırmaz alacaktım. Şarj durumu gerek hızı vs... eleştirlecek çok az yanı var. Şu ana kadar gördüğüm en iyi orta segmentteki telefondu. Tasarım açısındanda güzel bir telefon. Diğer telefonlarada elim gitmiyor. SD kart desteği varmış. Bütün problemleri çözer mi bilmiyorum.