Sony Xperia E5 Alınır mı?

fatih pamuk

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Kardeşime almayı düşünüyorum. Önemli kriter kamerası tavsiye eder misiniz?

treelock

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Sony büyük pişmanlıktır. Sakın TV ve PS olarak kaliteli gördüğün Sony'yi telefonda da öyle görme.

Hem teknik destekleri, meybuz satan adamlar kadar vasat hemde Sony aşırı arıza yapıyor cihazlarda.

Sinir sisteminiz bozulur baştan uyarayım. Ben hala sorun yaşıyorum para iadesi alamadım dava açacağım.

fatihselimyakar

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Ben memnunum Sony'den şu ana kadar 3 tane Sony telefon kullandım (T2 ultra,Z5,X) hepsinden memnun kaldım T2 ultrayı hala kardeşim kullanıyor ve 1gb ramle benim X kadar olmasada ilk günkü gibi çalışıyor.Tavsiye ederim yani.(Ben sadece snapdragon'lu modellerini kullandım mediatek'i bilmiyorum)

fatih pamuk

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Ben memnunum Sony'den şu ana kadar 3 tane Sony telefon kullandım (T2 ultra,Z5,X) hepsinden memnun kaldım T2 ultrayı hala kardeşim kullanıyor ve 1gb ramle benim X kadar olmasada ilk günkü gibi çalışıyor.Tavsiye ederim yani.(Ben sadece snapdragon'lu modellerini kullandım mediatek'i bilmiyorum)
kamera konusunda nasıldı kardeşim. tavsiye edeceğiniz modeller var mı başka

fatihselimyakar

Asistan
Reaksiyon puanı
26
kamera konusunda nasıldı kardeşim. tavsiye edeceğiniz modeller var mı başka
Hocam belki biraz para koyarak xa alabilirsin onun kamerası daha iyidir ama buda üzmez.Zaten genel olarak gündüz çekimleri her telefonun baya bi gelişti. Gece çekimleride 2000 ve üzeri telefonlarda iyi onlarda bizi aşıyor zaten :)

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Lenovo Vibe X2 Özellikler bakımdan bir tık önde 16mp batarya ve cpu işlemci konusunda bir tık önde.