Sony xperia c5 ultra - Huawei Mate 7

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
emektar sony ericsson'umu değiştirmek istiyorum. c5 ultra ile mate 7 arasında kaldım. bir süredir ikisini de inceliyorum. önümüzdeki ay ikisinden birini almak istiyorum ama şimdiye kadar hiç bir konuda bu kadar kararsız kaldığımı hatırlamıyorum. normalde bir şeye kısa bir sürede karar veririm ama bu konuda tıkandım. aklıma z5 de gelmiyor değil ancak onun da ne zaman geleceği meçhul. bunlardan birini mi alsam yoksa biraz daha bekleyip z5 mi alsam ?

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Huawei'nin şu son 16 nm üretim sürecinde üretilecek Kirin'i haricinde herhangi bir telefon almanızı önermem. Bu Kirinli cihazlarında zayıf GPUlarla dolu.

C5 ultra güzel bir cihaz ama bence C5 ultra almak yerine Meizu Metal ya da MX5, hiç olmadı Xperia M5 almak daha mantıklı.

AMC

Profesör
Reaksiyon puanı
847
C5 ultra veya Z5 i bekle.

ACMTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Soylediginiz modeller arasinda buyuk fiyat farki var. C5 ultradan sonra z5 e gelene kadar tercih edilebilecek bircok model var. Arada lg g4 gibi bir cihaz dusunulebilir.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Arada cok fiyat farki yok c5ultra 1400 tl mate 7 gold da 1500 tl.

Ikisi arasinda bir secim yapicaksan mate7 al. masallah tabak gibi cihaz. Hem full hd yani islemcide performans kaybina neden olmuyor. Ayrica 4100 mah batarya etkileyici. Bu batarya ya gore 7.9 mm kalinlik ile tasarim harika. Ekran kasa oranida cok guzel. Yani cihazin tasarimini begeniyorum. Ram2 gb o olmamis. ben 2 gb ram den asagisini pek sevmiyom ama alternatif sundugunda 2 gb ram. ayrica cihazda wifi ac yok. yani 5ghz sinyal bandini gormuyor. ayrica c5u'ya gore parmak izi okuyucu avantajida var. Yani c5u ya gore daha iyi ve kasa olarak daha premium duruyor. Aralarinda 100 tl fark var. ama kirin 925 mali t 628 gpu kullaniyor sony c5u mediatek de mali t760 mp2 kullaniyor. Bence sony bir tık onde gibi. mate 7 tasarimsal ve islevsel olarak daha hosuma gitti ama sony daha performasli gibi duruyor. Bak ikiside 6 inc huawei 4100 mah sony 2930. Pil olarak kasa okarak huawei daha iyi ama performans olarak sony. e bide sonyde on kamera avantaji var. Yani parmak izi okuyucusu olmasin ama selfi kamerasi guzel olsun daha iyi. Selfi daha ise yatiyor.