hakanozdagg
Öğrenci
Merhabalar arkadaşlar sony xa ultra almalımıyım sizce benim için jarj sorun değil
Çok teşekkür ederim yorumunuz için sizce eski amiral almam mı daha iyi olur yolsa xa ultra gibi yeni çıkan telefonlar mı almalıyım ?Merhaba,
Tasarım ve ön kamera konularında çok güzel bir ürün. Açıkçası neredeyse hiç olmayan çerçevesiz yapısı ile 6" gibi büyük bir ekran kullanımı sorun olmuyor. Bi elinize alıp inceleyin beğeniceksiniz. Performans konusunda 1500 lira bandında bu aralar meşhur olan ve bu fiyat bandında hiçte fena performans vermeyen mediatek hellio p10 kullanılıyor. 3gb ram'de yeterli.
Eski amirallere de bakın belki ucuza bulursunuz. Samsung s6, samsung note 4, lg g4 gibi.
Desene Sony kendi topuğuna sıkmış.Ben kullandım xa ultra şarj o büyük ekrana yetersiz kalıyor bence hem işlemcide Snapdragon olmalıydı mediatek işlemciler pek iyi değil
Hoşuma giden en güzel yönü sıfır çerçeve olması çok dikkat çekiciDesene Sony kendi topuğuna sıkmış.![]()
1750 ye Lg G5 alabilir miyim ? Link atabilir misin rica etsemEvet pil konusu cihazım eksi yönü bu bir gerçek ama kötü demek doğru olmaz. Daha iyi olmalıydı 6"lik bir cihaza göre diyelim. O nedenlede pil konusunda xa ultra eksi puan alıyor. Ama onun dışında 1500 kira bandına baktığımızda (eski amiraller hariç) en iyi özellikleri sunana modellerden biri. Özelliklede tasarım ve kamera konularında bu fiyat bandındaki rakiplerinin önüne geçiyor.
Genel hatlarıyla baktığımızda xa ultra bu fiyat bandında alınır ama eski amiraller veya bütçeyi 1750 tl'ye arttırıp lg g5 almak daha memnun edici bir karar olur.
1750 ye Lg G5 alabilir miyim ? Link atabilir misin rica etsem
İthalatcı garantili çok ucuz oluyor muş peki ithalatcı garantili alsam 1500-1600 tl lik hangi telefonu önerirsiniz ?İthalatçı garantili;
LG G5 (İthalatçı Garantili) Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Distribütör garantili;
LG G5 H850 (LG Türkiye Garantili) Fiyatı - Taksit Seçenekleri
İthalatcı garantili çok ucuz oluyor muş peki ithalatcı garantili alsam 1500-1600 tl lik hangi telefonu önerirsiniz ?
İthalatcı garantili çok ucuz oluyor muş peki ithalatcı garantili alsam 1500-1600 tl lik hangi telefonu önerirsiniz ?