Sony Walkman Dosya Atıp-Silme Sorunu

hknmtl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi elimde bir Sony Walkman(NWZ-A818) var. Yarım saat önceye kadar bir şey yoktu. Üniversitedeki bilgisayardan bilgisayarıma virüsler geçtiği için temizlemek için Nod32'yi kurmuştum. Mp3'ü takınca bari o onu da tarayayım dedi ve onda da virüs bularak silmeye başladı işte sorun tam olarak burada başladı şimdi mp3'ü bilgisayara takınca bilgisayar tanıyor görüyor ve açılıyor ama içindeki dosyalara erişemiyorum. Sadece Data HAKAN.exe diye bir dosya çıkıyor içinde. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Benzer problem bende de olmuştu biçimlendirme yapmıştım. Düzeldi bir daha da olmadı. Dene istersen.

Reaksiyon puanı
31
Toplu iğne yardımıyla cihazı resetleyeceğin minik yuvarlak bir giriş var yeniden başlatılıncaya kadar basılı tutup cihazı resetle güzelce tekrar biçimlendir sorun büyük ihtimal çözülecektir :)

hknmtl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
içi tamamen dolu olmasa ben de resetleyecektim ama maalesef dolu ve kıyamıyorum şimdi tekrar aynı şarkıları toplamak falan çok uzun iş ama son çare olarak onu deneyeceğim galiba :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
resetlediğinde şarkılar gitmiyor sadece başa sarıyor ayarlarda değişmiyor. ben her gün yapıyorum. yani benimkinde öyle. kullanım kılavuzundada öyle yazıyor.:glare:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir mp3 elime aldım sonra ses gelmedi ben ilk önce kulaklıktan zannetim kulaklık bozuk değilmiş ses gelmiyo diye şarıkları alıp diğer dosyaları bırktım sonra mp 3 ü resetledim içindeki o dosyaların hepsi silinmiş şimdi ne yapıcam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinrim :D