Sony Video Kamera Alanlara 500GB’lık Sony Harici Sabit Disk Hediye...!

Bu konuyu okuyanlar

StormyNineteen

Öğrenci
Katılım
12 Temmuz 2011
Mesajlar
27
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Sony Handycam video kamera modelleri satın alanlara 250 TL Değerinde HD-EG5 model 500GB Sony Hard Disk ürünü ücretsiz!

Kampanyaya Dahil Ürünler: (Ürün İsimlerine Tıklayarak Ürün Sayfalarına Gidebilirsiniz.)

HDR-XR260VE
HDR-CX250EB
HDR-CX250EW
HDR-CX260VEB
HDR-CX570EB
HDR-GW55VEB
HDR-PJ200EB
HDR-PJ260VE
HDR-PJ580VE
HDR-PJ740VEB
HDR-TD20VES


Kampanya Koşulları;


• 1 Haziran 2012-31 Temmuz 2012 tarihleri arasında yetkili Sony satıcılarından kampanya dahilinde Sony Handycam video kamera alan müşteriler HD-EG5 model 500GB Sony Hard Disk kazanma hakkı elde edecektir. Çağrı merkezine satın aldıktan sonra 15 gun içinde başvurulması gerekmektedir.
• Hediyeler sadece Sony yetkili satıcılarına tedarik ettiği Sony Eurasia ithalatı olan video kameralar için geçerlidir. Sonrasında sorun yaşamamak için ürünü satın almadan önce satın aldığınız yerin yetkili bir satıcı olup olmadığını ve satın alacağınız ürünün kampanya dahilinde olup olmadığını kontrol ediniz.
• Müşteri satın almış olduğu Sony Handycam video kamerayı iade etmesi durumunda, kampanya dahilinde edindiği promosyon ürününü de iade edeceğini peşinen taahhüt eder. Promosyon ürünü ile ilgili hak iddia edemez.
• Kampanyaya katılan müşterilerimiz hediyeleri teslim almak için gerekli bilgileri' 444 SONY (7669) no’lu Sony Müşteri Hizmetleri’ni arayarak Garanti Belgesi kopyası,Fatura kopyası, Kimlik belgesi kopyası ve iletişim bilgilerini bizzat iletecektir. Bu bilgilerin kampanya şartlarına uygun olması durumunda hediye ürünlerin teslimatı 30 gün içerisinde olacaktır.
• Kampanya ticari amacı olmadan ürünleri sadece kendi kişisel kullanımları için alan şahıslar ve işletmeler için geçerlidir. Promosyon kapsamında verilen Hediyeler ticari amaçla satılamaz.
• Promosyon başka bir promosyon ile birleştirilemez.
• Hediyenin/Hediyelerin kredi, ürün veya nakit olarak alternatif bir provizyonu bulunmamaktadır.

Ayrıca Sonysepetim.com'da Paypal Kullanıcılarına Özel %5 Paypal İndirimi

 
Üst