Sony Vegas Pro 10 "none of the files dropped on vegas pro could be opened" Hatası

12ada

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Programı Kurdum Crack Falan Herşey Tamam...Ama Video Atınca Bir Hata Veriyor.Sorunun Çözümünü Bilen Söyleyebilir Mi Lütfen ? :unsure:
Hata Bu : none of the files dropped on vegas pro could be opened :angry:
catszos.jpg

hyrptr

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Programın üzerine taşınan hiçbir dosyanın sony vegas pro tarafından açılabilirliği olmadığını söylüyor. Yani taşıdığın video formatını program desteklemiyor.

12ada

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Öncelikle Yorumun İçin Teşekkürler...Video Formatını Ne Yapsam Açılır ?

hyrptr

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bir ara kullanmıştım bu programı. Hatırladığım kadarıyla avi ve mp4 ü açıyordu. Ama xvid divx gibi codec ler kullanılmışsa yine açmaz.

Memresh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Program avi destekliyor. Eğer format dönüştürüceye de ihtiyacım var dersen Format Factory'i öneririm.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
vegas pro 11 kullanıom ben aynı hata bendede cıkıo ne yapmam gerekır ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende full yaptım yani crack ladım fakat aynı hata bendede var çözüm yokmu ya hu

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
video formatı desteklemiyor hatası aldığımda videoyu tx muxer ile açıyordum ve DEMUX işlemi yapıyordum o zaman açıyordu eskiden. uzun zamandır kullanmadım ama.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
ImTOO converter tarzı programlar ile videoyu mp4-avi vb formatlara çevirip programda açabilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben bandicam ile video kayıt ettim video .avi oldu ve açmıyor... Video 5.5 GB

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abi yow videoyu video converter mi nedir onla avi yaptım yine olmadı windows media player ai almıyo vegas yardım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeslerım yardımcı olun aynı sekıl benımde oyle hta verıyor ne yapıcaz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
format factory yükleyin. avi dosyanızı veya herhngi bi video dosyanızı içine atın ve mp4 moduna çevirin. düzeltmeyi bşlatın. bittiğinde yerini söyleyecektir. artık mp4 videonuz oldu ve sony vegas ile kullanabilirsiniz :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kesin çözüm : Googleye mp4 çevirici yazın herhangı bırıne gırın ordan vıdeoyu upload edın ve çevirin mp4 olarak atın videoyu kesin açar