SONY Vaio VPCEJ3Q1E

besyocixto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

besyocixto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vaio olması cezbediyor zaten , yoksa bişey olduğundan değil . önerdiğin Msi çok iyi özellikte ancak MSİ olması düşündürüyor doğal olarak . anlaşılan baya dolaşıcam . tşkler :D

berinark

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Forumda laptoplarla ilgili epey konu mevcut. Oralardan bakabilirsin seçeneklere. Bence vaio o kadar cezbetmesin seni. Şuan vaiodan yazıyorum şimdiye kadar şükür bi sorun yaşamadım(5 yıldır kullanıyorum). Ama diğer markalarıda 2 yılda atacaksın diye birşey yok. Özellikle hp, asus, dell genel olarak iyi bilgisayarlar. Bu arada aklıma geldi, vaio kullanan bi arkadaşımın bilgisayarı 1. yılını doldurmadan yanmıştı :)

besyocixto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler berinark . O arkadaş büyük ihtimal hor kullanmış Vaio'yu .Yoksa neden yansın canım :D peki yukarda adresi verdiğim notebook a baktın mı ? nasıl sence ?

blueman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sony e göre fiyat ucuz diğer markalara göre pahalı 2. seçenek asus al özellikler bi üst olur fiyat aynı olur kalite mükemmel olur tavsiye

besyocixto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oyun için alıcağım kesin bi kere . o yzden 1800 tl yi zorlarım herşekilde :) iyice araştırmam gerekecek sony ya da asus tan şaşmam zaten . teşekkürler :)

berinark

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=285941]besyocixto[/MENTION] işlemcisi güzel, şekil, ekran, harddisk, ram güzel(yeterli) ancak ekran kartı yetersiz. Yerinde olsam kesinlikle tercih etmem. G410m iyi bir kart değil. O parayı verince bence 630m altında bir makina almamalısın. Zaten oyun için alacağım diyorsun. Şahsi fikrim marka olarak hakediyo olsa bile özellik olarak o bilgisayar alınmaz. Aşağıdaki linkten dizüstü ekran kartı sıralamasına bakarsın daha iyi anlarsın. 420m 253. sırada...

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

S

SDN Okuru

SDN Okuru
forum istanbul saturn' den 3.nesil i7 ,128 bit ekran kartlı, 6 gb ram olan makinayı 2099 tl ye aldım çok memnunum, bundan sonrada vaio dan asla vazgeçmem.kesinlikle vaio

besyocixto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
berinark ekran kartından bu şekilde bilgi verdiğin çok iyi oldu . çok saol . daha bilinçli bakabilcem en azından şu laptoplara artık :D Vaio yine tercihim ama olmadı toshiba ya da asus tan da şaşmam artık :D teşkkrler :)