Sony VAIO VPC-EH görüşleriniz?

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Hocam öncelikle İstanbul Bilişim'den uzak durmanda fayda var. :)

Bilgisayara gelince, işlemci ve ekran kartı iyi değil maalesef.

StReeTsTyLe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
dostum istanbul bilişim fiyatları uygun fakat sony alacaksan istanbul bilişim yalnış bi tercih olur cunku spot mal satıyolar yani sony garantisi yok ilerde bi sıkıntı yaşadıgında herhangi bir yetkili sony bayine goturemezsin anlayacagın elinde patlar :)
düşündügün modelle alakalı olarakta ekran kartın 64 bit alttakı linkte detayları var ,oyun oynarsın super mario düşünüyosan :)işin espirisi bi yana verecegin paraya yazık oyunlarda canını cok sıkacagı kesin..
http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-410M.43891.0.html

ama illa sony isterim kalite isterim sorun istemem dersen paraya kıayacan biraz daha bu modeli alacan yada daha uygun istiyosan vede oyun oynamak istersen diğer markalara yoneleceksin

http://www.hepsisony.com/?urun-2788...AIO-Notebook---VGP-EMBV01-Canta-Hediye--.html

SeeYouInHell

Doçent
Reaksiyon puanı
3
1300 liraya p6100 işlemcili notebook alma sakın, en baba marka olsa bile parana yazık. Daha iyi özellikli notebooklar başka markalar altında 900 tl civarlarında satılıyor. HP DV6-3112ST notebook hepsiburada.comda havale ile 890 tl'ye satılıyor ve 100 tl hediye çeki kazandırıyor. i3 işlemci 3 gb ram ve 5650 ekran kartı :) ya da verdiğin paraya 100 lira daha ekleyip Dell INSPIRON 5110 B63F45 alabilirsin, i7 işlemci 4 gb ram gt525m ekran kartı ve usb 3.0 içeriyor.

Kartaca34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
furkankaya58, işlemci sizin için önemli değil sanırım. ama bence VPCEH1M1E/B modeli daha iyi. bir inceleyin isterseniz.

şu an kullandığım vaio vgn-sr420 model laptop ile evdeki 47lw5500 model led tv yi istanbul bilişim den aldım. ayrıca bu tv den once ölü pixel oluşan yine 120 ekran led tv mi bu model ile değiştirdiler. diğer arkadasların yorumları ile benim yaşadıklarım çelişiyor. pek çok kişiye de tavsiye etmiştim.