Sony Vaio Ekran Kartı Driver Sorunu

shadowstar12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,
Oyunda lag problemi yaşadığım için ekran kartımı güncellemek istedim.İşin doğrusu canım hiç istemiyordu şimdi program yükleyip tarıcaktım falan hiç gerek yok dedim sonra bir video gördüm,hadi öyle yapayım dedim.Aygıt yöneticisinden çevirimiçi güncellemelere bak seçeneğini seçtim sonra ekran gitti geldi ve varolan driverı sildi.Sonra vga gibi bir şey gözüktü aygıt yöneticisinde sonrasında hiç görünmedi. Bu yöntemle yapmaya çalıştım.Sonrasında hemen dxdiag'a girip kendi bilgiayarımın modeli üzerinden arama yaptım.Çıkan ekran kartlarınının 3 ünü de denedim ama hepsi hata verdi.Driver solution ile tarattım yüklemeye çalıştım olmadı.Başka driver programları ile denediğimde unknown device yazıyor.Bu ekran kartını nasıl tekrar geri yükleyebilirim?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Ekran kartinin tam modelini verir misin ?

shadowstar12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Amd readon hd 7500/7600 m,amd'nin driver clean programı ile driverı silip tekrar yükledim ama yine de hata veriyor

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Amd readon hd 7500/7600 m,amd'nin driver clean programı ile driverı silip tekrar yükledim ama yine de hata veriyor
Ekran kartın paylaşımlı mı ? İnteli'de AMD'yi de sil sürücüleri tekrar yüklemeyi dene. Sürücüleri AMD'nin sitesinden mi yükledin ?

shadowstar12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Amd'nin kendi driver cleanırı ile ve DDU ile temizledim ama tekrar yüklemek isteyince yine bir sonuç alamadım.Yine aynı hatayı veriyor .net framework 4.5 falan yüklü her şey tamam ama yine hata veriyor bu arada siteden yüklemedim ekran kartı driverını

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Amd'nin kendi driver cleanırı ile ve DDU ile temizledim ama tekrar yüklemek isteyince yine bir sonuç alamadım.Yine aynı hatayı veriyor .net framework 4.5 falan yüklü her şey tamam ama yine hata veriyor bu arada siteden yüklemedim ekran kartı driverını
Hatanın fotoğrafını atabilir misin ?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
http://i.hizliresim.com/1vAqzY.jpg

Hayatım boyunca hiç bir şeye bu kadar takılmamıştım dünden beri en az 20 saattir uğraşıyorum ama çaresi yok sanırım formattan başka
Bir hata, hata kodu veya hata detayı vermezse o sorunun çözümü zor olur. İnternetteki yöntemler zaten kısır fakat en temiz yöntem temiz format. 8.1 Home işletim sistemini kurmanızı öneririm.

shadowstar12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarım şuan canavar gibi çalışıyor tek eksiği ekran kartı.Bu haliyle usb veya cd kullanmadan format atabilir miyim ? Her şeyi sıfırlayıp win 8'e geçme gibi bir imkanım var mı usb veya cd olmadan?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Harddiskten imaj dosyasini boot edebilme imkanın var, internetten bulabilirsin.