Sony Smartwatch 2 ön siparişte

MyNickname

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Swatch saatler için 400 normal ama böyle işlevsel ve son teknoloji bir ürün için çok öyle mi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bekle sen 1 yıllık smartwatch 1 daha 240 tl ama oda guzel oneririm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
400 lira ise hemen sipariş verelim. Görmeye bile gerek yok. Sony yapıyorsa en iyisidir zaten...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
449 lira mi?? erken siparisle 330 liraya celik kordonu iyi denk getirmisim :) biraz beklemenizi tavsiye ederim fiyatin dusmesi icin. suanda zaten gelistirilmeye ihtiyaci var. birkac ozelligi mn2nin bayagi gerisinde hala mesela. updatelerden sonra uygun fiyata kacirilmaz ama

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu saatten arama yapılıyormu yani saate numarayı yazıp aradıgımızda kulaklık vs. olmadan saatin ahizesi ile konuşuluyormu

gleakan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
smartwatch 1 almıştım geçen sene aslında baya kullandım işlevsel sayılablir.ama çok dikkat etmek gerekiyo sanırım su geçirdi ve birdaha açılmadı..yurtdışından aldığım için garantisiyle falanda uğraşamadım tabi adres falan vermek gerektiği için ama 60 € ya almıştım zaten..öyle kaldı. umarım bunu su geçirmez yapmışlardır yoksa büyük problem oluyo el yıkamaya çekiniyo insan.

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Fiyatı arttırmışlar ön siparişte 399 liraydı plastik kordon şimdi 450 olmuş.

smartwatch 1 almıştım geçen sene aslında baya kullandım işlevsel sayılablir.ama çok dikkat etmek gerekiyo sanırım su geçirdi ve birdaha açılmadı..yurtdışından aldığım için garantisiyle falanda uğraşamadım tabi adres falan vermek gerektiği için ama 60 € ya almıştım zaten..öyle kaldı. umarım bunu su geçirmez yapmışlardır yoksa büyük problem oluyo el yıkamaya çekiniyo insan.

Su geçirmez bu saat, yani suya dayanıklı. Denize falan saatle girmedikçe sıkıntı olacağını sanmıyorum.

KuKLy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 3 Kullanıcısıyım. GEAR 800 LİRA. Bence İdeal