Sony Notebook'um İnternete Bağlanmıyor Acil Yardım Tüm İşlerim Askıda Kaldı.

zodiag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony notebookumla internete giremiyorum sorunu çözemedim son çare olarak buraya yazıyorum yoksa cihazı servise göndericem 1 aydan aşağı göndermiyorlar maalesef.

Notebook hiç bir modeme hiç bir ağa bağlanmıyor.Makine enişteme verdikten sonra böyle oldu Eniştem Vista recovery yaptı makinaya.

Denediklerim .
İnternet bağdaştırıcıların driverlarını indirdim yükledim (hem wireless hemde ethernet kartının)
Makinaya ethetnet çıkışı çalışmıyor diye usb ethernet çevirici aldım taktım yine çalışmadı.
Makinayı 3 ayrı marka modemlerle denedim.
Kabloda problem vardır diye 4 ayrı kablo taktım denedim.
3 ayrı evde farklı ağlara bağlanarak çalıştırmayı denedim yine olmadı.

Yardım edin lütfen.Şimdiden cevap veren herkese teşekkürler .Aklınıza ne geliyorsa yazın servise göndermek istemiyorum

BURSANKARA

Asistan
Reaksiyon puanı
10
ağ bağlantı programın kendini fes etmiş olabilir. benim bilgisayardada oldu aynı soun.. servise bile gönderdim.. servis resetleyip geri gönderdi sadece... belki senin için de çözüm format olabilir... geçmiş olsun :(

The-Ram

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
bunun yazılımsal ve donanımsal olarak ıkı sebebi olabilir. aygıt yöneticisinde ünlem işareti varsa, yada ağ bağdaştırıcınız aygıt yöneticinde çıkmıyorsa yazılımı tekrar deneyiniz. kabloyu takınca yeşil ve turuncu (ethernet portunun üstünde) ışıklar yanıyor mu, bunları kontrol edip daha fazla detay verirseniz çözüm için daha yardımcı olabiliriz.
kolay gelsin

yasark

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bilgisayarım internete bağlanmıyor demek çok genel bir kavram olur. Ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Ama öncelikle şunu anlayalım. Bilgisayarın ağa bağlanıyor mu? Bağlanıpda internete giremiyorsun yoksa hiç ağa da mı bağlanamıyorsun? Biraz açık bilgi rica.