Sony notebookumla internete giremiyorum sorunu çözemedim son çare olarak buraya yazıyorum yoksa cihazı servise göndericem 1 aydan aşağı göndermiyorlar maalesef.
Notebook hiç bir modeme hiç bir ağa bağlanmıyor.Makine enişteme verdikten sonra böyle oldu Eniştem Vista recovery yaptı makinaya.
Denediklerim .
İnternet bağdaştırıcıların driverlarını indirdim yükledim (hem wireless hemde ethernet kartının)
Makinaya ethetnet çıkışı çalışmıyor diye usb ethernet çevirici aldım taktım yine çalışmadı.
Makinayı 3 ayrı marka modemlerle denedim.
Kabloda problem vardır diye 4 ayrı kablo taktım denedim.
3 ayrı evde farklı ağlara bağlanarak çalıştırmayı denedim yine olmadı.
Yardım edin lütfen.Şimdiden cevap veren herkese teşekkürler .Aklınıza ne geliyorsa yazın servise göndermek istemiyorum
Notebook hiç bir modeme hiç bir ağa bağlanmıyor.Makine enişteme verdikten sonra böyle oldu Eniştem Vista recovery yaptı makinaya.
Denediklerim .
İnternet bağdaştırıcıların driverlarını indirdim yükledim (hem wireless hemde ethernet kartının)
Makinaya ethetnet çıkışı çalışmıyor diye usb ethernet çevirici aldım taktım yine çalışmadı.
Makinayı 3 ayrı marka modemlerle denedim.
Kabloda problem vardır diye 4 ayrı kablo taktım denedim.
3 ayrı evde farklı ağlara bağlanarak çalıştırmayı denedim yine olmadı.
Yardım edin lütfen.Şimdiden cevap veren herkese teşekkürler .Aklınıza ne geliyorsa yazın servise göndermek istemiyorum