Sony Mp3 üm Bozuldu.

musagultekin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
mp3 çalarımı pantolon ile çamaşır makinesinde yıkandı ve ıslandı.
Kulaklıgı çalışıyor ama kendisi açılmıyor lcd ekranında buharlar var.
benim sorum garantiye versem yapabilirmi son 4ay garanti süresi kaldı yada yenisinimi verir?
Sony NWD-B103

kavrak

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Garantiden yapmazlar bence, para talep ederler. kullanıcı hatası sonucunda bozulmuş.

musagultekin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Garantiden yapmazlar bence, para talep ederler. kullanıcı hatası sonucunda bozulmuş.
ow bu kötü işte
bi arkadaşımın mp3 ü bozuldu yine sony gantiye verdi yapamamışlar geriye arkadaşıma 8 gblik mp4 yolladılar dı :S

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Kuru bir ortamda kurutmaya çalış. Şarjını çıkarma imkanın varsa hemen çıkar. Servise verirsende hangi ürün olursa olsun arıza 3 kez tekrar etmediği sürece (kişisel kullanım hataları hariç) yenisini alamazsın, sonuçta ürün kusurlu değil. Tamir edilir, parça değişimi gerekiyorsa belli fiyata kadar sana sorulmadan değişir, yüksek fiyata mal olacaksa sana sorulur,kabul edersen parça değiştirilir.

musagultekin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
şarj deken pille çalışmıyordu usb den şarj oluyordu pc ye taktım bi gördü ama içi açılmadı daha sonra taktım artık görmüyo donanım olarak.:S

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya benim mp3'üm durduk yere kapanıp açıldı sonrada bir daha hiç açılmadı.PC'ye taktım görmüyo.Lütfen yardım edin!!!!!!!!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim de çamaşır makinesinde yıkanmıştı telefoncuya götürdüm. dedi ki: pirincin içinde sabaha kadar beklet dedi. beklettim oldu. tavsiye ederim hem de hiç birşeyle uğraşmana gerek yok saygılarımla.. !

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya bende sony nin mp4 ü var 2 tane biri kardeşimin diğeri benim usb kablosuyla bilgisayara taktımnında gitti sora kardeşiminkini dendim o da fitti sora geri geldi ama benimki hala beynen ortada değil yardım ediiiinnn

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sony mp3 üm var şarj olmuyo her zamanki gibi denedim yok olmadı napsam