Sony MDR-1RBT Prestij kulaklık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tdg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tdg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Araştırdım ve en güzel frekans aralıklı ve en kullanışlı kulaklığın bu olduğuna karar verdim .Bluetooth kulaklık fakat kablosu da olduğu için seste bir kayıp olmayacağını düşünüyorum birde kablosuz olması işime çok yarar. birde sizlerin görüşlerini alayım dedim. D&R sitesinden indirimle 722tl ye isteteceğim para sıkıntım yok çok kaliteli bir kulaklık arıyordum ve bunu buldum dışarıya az ses verdiği için sevdim frekans aralığı zaten çok harika bütün detayları veren bir aralık fakat desibeli 105 db bir sorun olurmu diye birde size sorayım dedim başka önerileriniz varsa kabul ederim ama dışarıda kullanacağım için azda göze hitap etmesi lazım ama sesi kaliteli olsun hemde çok şimdiden sağolun.

http://www.dr.com.tr/Elektronik/Son...ronigi/Kulaklik-Mikrofon/urunno=0000000457441

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
D&R a giin. Beats Studio ile Kıyaslama yapın, farkı göreceksiniz.

tdg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Profesyonel cevap verecek varmı ????

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
yanlış hatırlamıyorsam ben bunu denedim ve güzel sesi var cidden, valla ea sports un mikrofonlu kulaklığı vardı izmir forum bornovada ve de yanında dr dre vardı, gerçi ikisi de beats by dre kulaklığı,ama şunu söyleyeyim eğer ea sportsun mikrofonu çıkan bir şey olsaydı onu tavsiye ederdim çünkü diğer solo hd den daha iyi sesi var bence., vede bu kulaklık mp3 çaları kaldırmaz anca pc den dinlersin o da iyi bir ses kartın varsa.

tdg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
daha çok zevk amaçlı ama yarı profesyonel olarak ta kullanacağım benim amacım her detayı veren çok kaliteli bir kulaklık. akg ,sennheiser modellerine baktım bu kulaklığın frekans aralığı çok geniş fakat db oranı çok düşük sizce frekansı daraltıp db e mi önem vermeliyim birkaç yerde desibel kaliteyi arttırıyor dediklerini okumuştum ne kadar doğru ? cevap alabilirsem sevinirim.

rydberg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben bu kulaklığı televizyona kablosuz bağlayıp film izlemek için almak istiyorum. En önemli nedeni ise kablosuz olması.
Öncelikle film izleyeceğim için yukarıda bir arkadaş senkronize sorunundan bahsetmiş. Her filmde yapıyor mu yani ses her filmde çok mu geriden geliyor?
Dts ve dolby digital sesli filmlerde denediniz mi? denediyseniz 5.1 veya 7.1 gibi surround filmlerde sorrund etkisi nasıl onu hissettirebiliyor mu?
Ayrıca wma-flac gibi kayıpsız müziklerde detayı duyabiliyor musunuz?
Teşekkür ederim şimdiden vereceğiniz cevaplar için.