marsli
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
merhaba saygıdeğer üyeler, 2017den beri sony xperia xz kullanıcısıyım daha önceden de sony kullandım ve malum sony türkiye pazarından çekildi telefonu yenilemek için düşünürken aklım çok karıştı. Forumdan önerileri sıkı sıkıya takip ettim ama pek yararlı olmadı. Derdim şu şekilde kısaca oyun oynamayan bir bireyim. youtube, blutv falan takılırım bluetooth kulaklığım bağlı olur çoğunlukla soundcloud açıktır. 50 civarı uygulama kullanıyorum şu an telefonumda. Eh stabil olsun pili gitsin yeter derdim, işlemcisini zorlamıcam oyun oynayarak sonuçta. Hemen şunu dile getirmek istiyorum xiaomi, oppo, realme gibi telefonların kamerası tamam trilyon megapixel 4 tane kamerası var çok güzel ama çok dandik çekiyor benim fikrimce çok uzun süre kullanmadım onları Huawei bi tık daha iyi gibi onlardan yine şahsi fikrim. Bir sony gibi çekebilen aslanparçası yok gibi lens kalitesi mi dersiniz kamera işlemcisi mi? pro foto çekmiyorum çekip vsco'ya atıyorum sonuçta ama her fotonun altında shoot by mi yazmasını da istemiyorum cacık fotoğraflar da istemiyorum. Ya da beni çin menşeili telefon gerçekten iyidir diye ikna edebilecek önerisini sunabilir. Bütçe ise 5000 düşündüm 6000a çıkabilirim belki. Buraya kadar okuduysanız teşekkürler.