Sony Hard Format Nasıl Atılır ?

alperen54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yakında Sony telefon alacağım fakat hard format nasıl atabilirim ? :D forumda sonyi bulamadım o yüzden açtım bu konuyu. samsung ve htc var forumda :D

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Ayarlar/Yedekle ve Sıfırla.
Veya telefon açılmıyorsa pc companionla komple sıfırlar.

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
keşke faydalı olabilsem ama sony tercihim değil ondan dolayı bilmiyorum

alperen54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkür ederim :) peki samsungtaki gibi ses açma güç gibi yapılabiliyormu mesela güvenlik kodunu unuttuğumuz zaman ?

alperen54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkür ederim :)

niyetim xperia z ama s4 beklemelimiyim sizce ? yani 8 çekirdekli işlemci aşırı gereksiz geliyor,samsung ürünlerinin arkasında durmuyor (kaç aydır note ve s2 ye jb gelecek ) kaliteli malzeme kullanmıyor .

melik.bck

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Xperia Larda Samsunglar Gibi Hard Format Yok Yalnız [MENTION=169407]yalancibahar[/MENTION] ın dediği gibi Yedekle Ve Sıfırladan Yapabilirisn...

hanxhanx

Asistan
Reaksiyon puanı
4
teşekkür ederim :)

niyetim xperia z ama s4 beklemelimiyim sizce ? yani 8 çekirdekli işlemci aşırı gereksiz geliyor,samsung ürünlerinin arkasında durmuyor (kaç aydır note ve s2 ye jb gelecek ) kaliteli malzeme kullanmıyor .

8 çekirdekle uzaya füzemi fırlatacaksın arkadaşım?
Ne gereği var şuan piyasadaki çift çekirdekli s4'ler galaxy s3'den daha hızlı ve performanslı,
Farkım olsun kaliteli ürün alıp kullanıyım diyorsan Sony al yok bende sıradan olmak istiyorum dersen Samsung en iyi yoldur;)
Xperia Z 1999 Tl'den büyük ihtimalle satışa sunulacak ve fiyatı Haziran gibi ancak 1500-1600 seviyesine iner ve baya öyle kalır,
O fiyata alırım beklerim dersen bekle ama şuanki piyasa dersen,
Temin edebilirsen Xperia T yada V al Temin edemem dersen Xperia ion yada S al paralel ithalatları gayet makul seviyede.

alperen54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki ben kodu unuttuğum veya başka birisi zorlayıp kitlendiği zaman ne olacak :D :D ? hep nete bağlı kalamayabilr buda gmaile ulaşamamam demek buda değiştiremem :D

zaten haziran gibi alcam :D aynen 8 çekirdek ne demek ya :D çoğumuzn pc si bile 4 çekirdek :D zaten aşırı gereksiz dedim :D t ve v türkiyede yok buda yurtdışından gelmesi demek :D pasaport ile olunca ilerde garanti sıkıntısı yapabilrmş ve türkiyede satışı olmayan telefonlar getirilemez diye biliyorum :D

ilk akıllı telefonum olacak ve şu an kulladığm telefon 6230i :D sony daha güzel daha dayanıklı birde ses ve kamera üstüne yok. o yüzden sony düşünüyorum . ama bu fiyatla almam 1500 gibi olursa alabilirim :)

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
arc s de naıl cözecez sifreyi unuttuım gmail yok
Pc companionu açın orada support zone ye tıklayın. Gelen seçenekten başlat'a tıklayın. Ve yönergeleri izleyerek telefonu onarın. Bu arada sd kart hariç bütün verileriniz sıfırlanacak ve kaybolacak.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
teşekürler bu bilgi iler için baya zaman dır telefonum sinir bozucu şekil de yavaş dı ve şimdi sayeniz de normale döndü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar telefonumu pc ye bagladım yemege gttm gldıgımde tel kapanmış ve acmaya calıstım sony yazısı glıor sonra xperia yazısı glıor bı kere tıtrıyo ekran sıyah oluyor sonra en basa sonuyor sony yazıor neden olabılır ne yapmam lazım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı dert bende de var bu gün arkadasıma müzik yollayacaktım bi baktım telefon kendiliğinden kapandı ve acıyorum sonny yazısı geliyor xperia yazısı geliyor sonra en başa dönüyor tekrar aynısı oluyor telefonu 20 dk bıraktım belki acılır diye ama hala aynı sekilde duruyordu hep aynı işlemi yapıyordu ve telefon ısınmıstı internette kullandığım zamanda böyle ısınıyordu neden böyle yaptı anlamadım yardımcı olabilecek var mı acaba ? teşekkürler şimdiden.

srdrgkc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kapanıyor ve açılmıyorsa telefonunuzu sony update service programı ile yazılımını tekrar kurun sorununuzun çözüleceğini düşünüyorum.

Kursaat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xperia arc güncelleme yaparken kapandı acılmıyor. güç düğmesine basınca kısa aralıklarla yeşil bildirim ısıgı yanıp sönüyor.Ne yapmalıyım?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Hard format nedır la, bı tarafınızdan element uyduruyorsunuz süreklı

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Olm siz samsung mu sandınız sony yi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sen Sorununu Nasıl çözdün arkadaşım Bende aynı sorun var. Kapanıp açılıyor başka bişey yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
cektıgım resımler galerıde gorunmuyo yardımcı olursanız sevınırım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:hammer::mrgreen:xperia z1 hardo format atmak için hattın takıldığı bölümde kırmızı bir düğme var 3 saniye basılı tut tamamdır. ayrıca telefon donmasında veya telefon kilitlenmesinde kapatmak için ses açma + güç tuşuna birlikte bas ve basılı tut. o kadarrr

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaş abimden aldım bu telefonu bune ya çok yavaş bu normal mi whatsap, kakao talk, ezan vakitleri, kuranı kerim, samanyolu haber, ve line programları indirdim dahada boş yer kalmadı diyor anlmadım bu telefonda mı sıkıntı var ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonu bağlıyorum companion da onarım yapcam ama bilgisayarda telefonu görüyor companion programda görmüyor telefon bağlı değil diyor sebep nedir ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:(xperia sp de hard format nasıl atılır arkadaşlar bilgisi olan?

happy47

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sony xperia neo v var elimde root attıktan sonra telefonu kapatıp açtım tam açılıcakken tekrar kapanıyo sürekli tekrar tekrar açılıp kapanıyo şarjı bitene kadar devam ediyo bu şekilde yardımcı olabilecek varmı

freelion

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pc companionu açın orada support zone ye tıklayın. Gelen seçenekten başlat'a tıklayın. Ve yönergeleri izleyerek telefonu onarın. Bu arada sd kart hariç bütün verileriniz sıfırlanacak ve kaybolacak.
Teşekkür ederim, sayenizde sorunumu çözdüm.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Slm arkadaslar bende sony xperia lt 25 i var tus kilidini unuttum ve acamiyorum nasil hard redet yapabilirim yardinci olursaniz cok sevinirim...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sony pc componion progrmındn ypılıyor krdeş:sleep:
:clap::hammer: