Sony Ericsson Xperia Neo V Video İnceleme

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
yau abartma öyle aham şaham bi ses kalitesi yok :D bugün htc xl yi denedim o bile tatmin etmedi monster diye bir taraflarını yırtıyorlardı :D

[MENTION=137719]madmex[/MENTION] valla facebookta hiç bir uygulama etkinleştirmiyorum sadece chat özelliğini kullanıyorum çok sıkıntı oluyor :) bir arkadaşım denk gelirse oynayan onun hesabıyla girer bakarım :)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
yau abartma öyle aham şaham bi ses kalitesi yok :D bugün htc xl yi denedim o bile tatmin etmedi monster diye bir taraflarını yırtıyorlardı :D

@madmex valla facebookta hiç bir uygulama etkinleştirmiyorum sadece chat özelliğini kullanıyorum çok sıkıntı oluyor :) bir arkadaşım denk gelirse oynayan onun hesabıyla girer bakarım :)

Doğrudur bakınız bu ses testi

[video=youtube;81b7qaO9P7k]http://www.youtube.com/watch?v=81b7qaO9P7k&feature=related[/video]

[video=youtube;Hq6Hmc-_ajI]http://www.youtube.com/watch?v=Hq6Hmc-_ajI&feature=related[/video]

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ya peki Mynette veya farklı bi yerde okey servisine girebiliyormusun ?

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Android markette okey oyunu var onu indirip onunla facebook hesabı üzerinden online okey oynayabiliyosun. Pes 2012 falan gayet rahat çalıştırıyor.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Sevgili Mod'um sizdeki cihaz ne ?

TozyeT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bunu almayı düşünüyorum galaxy w ile arasında kalmıştım. kullanan varmı herhangi birini?

sofu44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bunu almayı düşünüyorum galaxy w ile arasında kalmıştım. kullanan varmı herhangi birini?
4 ay sonra konuyu hortlatmış oldun ama cevap vereyim galaxy w kullanmadım bilmiyorum ancak şu anda elimde xperia neo v var eğer orta seviyede bir telefon arıyorsan kesinlikle tavsiye ederim.çok harika android 4.03 yazılımla çalışıyor şu anda 1 haftaya kadar 4.04 yazılım geleceği söyleniyor.

TozyeT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4 ay sonra konuyu hortlatmış oldun ama cevap vereyim galaxy w kullanmadım bilmiyorum ancak şu anda elimde xperia neo v var eğer orta seviyede bir telefon arıyorsan kesinlikle tavsiye ederim.çok harika android 4.03 yazılımla çalışıyor şu anda 1 haftaya kadar 4.04 yazılım geleceği söyleniyor.
Cevap verdiğin için sağol. Telefon hala satışta 4 ay değil 1 sene olsa ne fark eder ?

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
BEyler şu arka planda çalışan programları işe yaramyanları otamatik olarak kaldıran bi program varmı ya :(

Ha bu arada beyler ben aldım gayet memnunum alanlara öneririm gerekli programları yükledikten sonra canavar gibi telefon oluyor :)