Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben de araştırıyorum Sony Ericsson Xperia Arc S'i. İki husus var:
1- SONY'nin Ericsson ile ayrıldıktan sonra yeni güncellemelerini (sanırım android güncellemeleri kastedilmiş ama açıkça hangi güncellemeler olduğu belirtilmemiş) S.Ericsson'larda yapmayacağı yönünde iddialar okudum. Gerçeklik payını bilmiyorum.
2- Ben de bu telefonu istiyorum tasarımı ve fiyat/performans özelliğinden dolayı ama internet yorumlarında birtakım şikâyetler dolanıyor : -donup kalma - ısınma - şarj azlığı gibi.
Sizlerin görüşünü merak ediyorum.
3- Bir de, bu telefonun yerine Samsung (Galaxy i9070 veya azıcık daha ödeyip S II) öneren var mıdır?
Cevabınızı bekliyorum.
sony ile ericsson ayrılmadı sony firması ericssonu satın aldı yani artık sony ve sony-ericsson telefonlar aynı firmanın.Güncelleştirmelerde bir sıkıntı olmaz.
Selam arkadaşlar, 2 gündür xperia arc s araştırıyorum. Garantili olarak 800 tl ye buldum fakat bakırköyde yaptığım ufak araştırma sonucu telefonun garanti açısından bakıldığında sorunlu olduğunu belirledim. Yedek parça fiyatları çok yüksekmiş. Bazı yerler ise garantide sorun olmadığını ithalatçı garantisi olduğunu söyledi. Bu kabul edilebilir birşey fakat bu telefon çok mu sorun çıkartıyor, kalitesiz ürün mü? hatta bazı yerler sony- ericsson marka telefon satmadıklarını bile söylediler. Ben uzun süredir galaxy s 2 kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım, bu telefon hakkında bildikleriniz varsa bilgilendirirmisiniz sizce alınabilecek bir telefon mudur ve söylenenler doğrumudur. Teşekkür ederim.
abi bırakın yaa allah aşkına sony nin hiç biri ıphone 3gs bile eline su dökemez arkadaşlarım illa arc s al süper dediler araştırdım 850 tl ye buldum aldım hiç çekinmeden yemin ediyorum buparaya iğrenç başka bi telefon olamaz keşke 700 tl ye 3gs alsaydım inanmıyorum ağız tadıyla templerun,blood &glory oynayamıyorum ne bileyim ya hepsinde iğrenç takılmamı arasın donmamı arasın bide ıce ceram 4.0 güncelleme oldu iyi ce s**** rem i rahatlatmak için şunu yükleyim rom rahatlatmak için şunu sileyim abi beni dinlerseniz uzak durun sony den ıphone da niye yaşanmıyor şunu sil şunu yükle rahatlasın fark ortada en mantıklısı 700tl ye 3gs alın doya doya kullanın bu arada arkadaşımda şu son güncellemede bildiğin 4s le aynıekranı kullanıyor rem i ona göre çok çok düşük olmasına rağmen hiç takılmıyor eğer param var sıkıntı yok diyorsan forumda bi arkadaşımında önerdiği gibi htc sensetion da düşünülebilir....
açıklaman için teşekkürler fakat androidlerin hepsinde ram temizleme uygulamaları mevcut, Eğer telefonum hızlı çalışsın diyorsan ram temizlemen şart diye düşünüyorum. Iphone da bu olay yok tabiki ama iphone da da arka plandaki uygulamaları kapatman gerekli. Telefona çok uygulama yükleyenlerin en büyük sıkıntısı da bu zaten. Oyunları neden açmadığını anlayamadım daha önce karşılaştığım bir sorun değil ( önceki yorum için). ben eşime arc s i yıldönümü hediyesi olarak almak istiyordum. kendisi 3gs kullanıyor şu an. karasız kaldım arc s hosuma gitmisti tabiki fiyat olarak da ama açıklamaları okudukça galiba telefondan uzaklaşıyorum. Zaten garanti olarakta sadece ithalatçı firma garantisi mevcut. Ama o fiyata verdiği özelliklere göre başka ne bulunur bilemedim.
Arc s var bende ve kız arkadasımda. Şunana kadar teknik herhangi bir sorun yaşamadık, telefon ilk aldığımız günkü gibi, birkaç sıkıntı dışında memnunuz. Ama 3gs ile arasında fazla bir fark yok, 3gs den sonra başka telefona geçilecekse bütçe birazdaha yukarılara çekilmeli bence
telefonda çatlak varmış 100%30 u öyle diyo. 3g var diyolar ama ön kamera 3g yokmuş. herkez neyi var neyi yok bilmeden konuşuyo. bazı sitelerde övüyolar bazı sitelerdeki yorumları karalıyo kime inancamı şaşırdım.
yorumlardan anladgım kadarıyla sipariş vermıssın arc s iş işten geçmiş artık su anda piyasada 830tl ye kadar olan falan var amacım telefonu kotulemek değil sadece o telefonu bı gun satmak ıstedıgın zaman satamazsın elınde patlar ha satarsın ne olur cok ucuz komık bı rakama gıder yanı keşke daha ıyı bırsey alsaydın dostum
gecen gun sony'nin yaptığı açıklamayı göördüm jelly bean guncellemesını dagıtmayacak yanı bunu dusunerekde alın derim güncelleme çok önemli yani bende htc evo 3d ile arc s arasında kalmıstım en sonunda gıttım evo 3d aldım hiç pişman değilim yanı alsaydım ben 1200 tlye flan alıcaktım sımdı ıse en pahalı yerde 900 tl bence telefon ıcın o parayı tam hakedıyor dıyemıcem telefon ıyı guzel ama benım ıcıme sınmedı alacak arkadaslara fıkrımı soylemek ıstedım
arkadaşlar bende 2 gubdur arc s i araştırıyorum fakat bir çok sorun ile karşılaştım bunun yanında iyi yönlerinide çok duydum fakat sorunları tedirgin ediyor beni ısınması çatlağı donması şarjı vs vs kullanan arkadaşlar dan cvp bekliyorum sizce almalımıyım gerçektenn??