Sony Ericsson Video Oynatma Performansı

ahmet5800

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony Ericsson xperia arc s telefonum var ve internetten youtubeden veya herhangi bir siteden falan video izlerken ya hiç açmıyor yada bir kaç dakika oynatıyor bu video oynatılamıyor diyor telefondan genel olarak memnunum ama video oynatma performansından gram memnun değilim bunun bir çözümü var mı ?

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Marketten mx player indirin, bütün videoları destekler.

ahmet5800

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorun destekleyememesi değil hocam video oynatıyo ama 2-3 dakika sonra kendisi kapatıyor izlerken malesef bu video oynatalımıyor diye

ahmet5800

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Marketten mx player indirin, bütün videoları destekler.

mx playeri indirdim fakat varsayılan player nasıl yapabilirim ? hocam yarım edin lütfen telefonu duvarda parçayalayacam yoksa youtubedan video izliyorum çay uyarı çıkıyo video oynatılamıyor(malesef bu video oynatılamıyor) diye ve video çat kapanıyor diğer sitelerdede böyle dizi mag vs.

lokman686868

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Şöle bişey aklıma geldide internet paketinin limiti sınırlıysa kotayı aştıysan senin hızını 60kbps ye düşürüyor buda internet hızını etkilediğinden senin video açma olayı fosss oluyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkadaşlar bendede aynı sorun var tlfonum xperia arc s internetten video izleyebiliyorum ama kendim çektıigim vide o birkaç dakka oynattıktan sonra malesef video oynatılamıyor hatası veriyor şimdidden tşk