Sony Ericsson Satio

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Sony Ericsson, yeni modeli Satio ile mobil dünyasında epeyce konuşulacak gibi görünüyor. Telefonun kamerasının çözünürlüğü 12.1 megapiksel diyoruz, başka da bir şey demiyoruz.

Resmi olarak dün duyurulan telefon, eğlenceyi tek bir cihaz üzerinde toplamak isteyenler için kullanıcılara sunuluyor. 3,5 inçlik geniş ekranı 16:9 biçimde olduğu için film keyfini istediğiniz her yere götürmenizi sağlıyor. Xenon flaşı bulunan 12.1 megapiksellik kamerası yüz tanıma özelliğinin yanı sıra Facebook gibi sosyal ağlar ile de entegre olarak çalışıyor.
Symbian işletim sistemine sahip olan dokunmatik ekranlı telefon, çok sayıda yüklenebilir uygulama ile daha da kişiselleştirilebiliyor.

İhtiyaç Duyulan Tüm Özellikler Var

FM radyosu, 3G desteği, Bluetooth bağlantısı olan cihazın USB desteği Â*de mevcut. YouTube için özel arabirimi olan Sony Ericsson Satio, Google Maps desteğini GPS ile birleştiriyor.

8 GB'lık Sandisk microSD hafıza kartı ile satılan ürünün dahili hafızası 128 MB. 126 gram ağırlığındaki ürünün fiyatı henüz belli değil ve 2009'ün son çeyreğinde marketlerde yerini alması hedefleniyor.

:: Telefonu beğendiniz mi?

Yazan: Hakkı Alkan
SDN - http://shiftdelete.net

globy7

Asistan
Reaksiyon puanı
0
cihaz harika sony ericsson herzaman tercihimdir :thumbup1: nokia aldığım güne nalet ediyorum :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ne satıyo bu :D sony ericson her zaman seste vageçilmezdir ama kullanış dizaynında nokiadan sonra vasatlıkta yarışır samsungun da 8 mb lığı bayağı iyi ama ben i phone dan önümüzdeki sene büyük bir çıkış yapmasını bekliyorum

desende_asi

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Gerçekten çok güzel bir telefona benziyor ama fiyatı baya bi uçuk olur bunun... Sanırım bu telefonda wifi falan da var... Yani 12.1 mp kamera yüz tanıma flaş wifi çok yüksek olur bunun fiyatı... Ama sony Ericsson un telefonları gerçekten kaliteli oluyor... Ben sony ericssona daha yeni geçtim çok memnunum valla... Kaç senelik nokia kullanıcısıyım... Sony Ericsson daha güzel geldi bana...

Hatta geçenlerde bi başlık açmıştım W910i tavsiye diye...

Bende Sony Ericsson'a yeni geçmiş bulunmaktayım... Çok süper bir telefon kafamda çok soru vardı aldığıma çok memnun oldum... Özellikler arasında konuşma süresi maksimum 9 saat bekleme süresi maksimum 400 saat diye yazıyordu... Telefon yeni olduğu için çok fazla kurcalıyorum ama normal bi kullanım için en az 4 gün gider şarj buna garanti verebilirim...

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Bu cihazın ilk duyurulan adı IDOU değil miydi? Bir değişikliğe gidilmiş sanırım yine.

rower

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sony ericcson w800i sahibiyim lise 1 e başladıgım zaman almıştım şimdi mezunum 4 senede tek şikayetim arka kapagının dişlerinin kırıldıgı ıcın düşüyo olması bi kaç arkadaşımdada bu sorun var çözümünü bilen varsa yazsın ayrıca :clap:

Bu telefona gelince param olsa alırdım ama başlangıçta cok ucuk fiyatlardan cıkıyor SE ztn cok geri kaldı samsung aldı başını gidio nokıada öyle sanırım sonyle ericson ayrılma aşamasındalar

F-rekans

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ben Sony Ericsson w810i kullanıcısıyım, çok iyi bir walkman telefondur kendisi, :thumbup:telefonu aldığımdan beridir çok memnunum ancak Nokia telefonlar kadar yaygın kullanılmadığından dolayı parçalarını bulmak zor oluyor veya kaliteli parçalarını bulmak zor oluyor, mesela kulaklık. Sony Ericsson'un beğenmediğim tek yönü ise kablo bağlantı arabirimi,:blink: geliştirirler diye umut ediyordum ama değişmemiş sağlık olsun. En azından harici 3.5 mm'lik bir kulaklık mikrofon seti çıkışı koymaları çok iyi olabilir...:wink:

Satioya gelince, symbian telefon olması çok iyi java mava nereye kadar değil mi? Sony Ericsson'un kamera kalitesini tartışmaya gerek bile yok ama umarım iyi bir işlemcisi vardır. Diğer tüm özellikleride çok iyi, inşallah fiyatıda iyidir (bize göre)...:wink:

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Güzel bi telefona benziyor ama ı phone a alıştım sanırım bozana kadar vazgeçemem :D

mrt181907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefon 10 numara büyük bir ihtimal fiyatı 1500 dolar olcak tabi türkiye fiyatı bu :D

CieM

Asistan
Reaksiyon puanı
4
symbian Desteklemesi ve Wifi Olması benim için en iyi özelliklerinden birisi....

Acaba sarjı ne kadar gidiyor...

Evet sony-ericson kullanan arkadaşlar mesala Sony Ericsson w810i sajı ne kadar gidiyor normal bir kullanıcı için?=

F-rekans

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Geçen bankaya gittim numara alacağım ama dokunmatik ekranlı zımbırtıya basıyorum basıyorum tık yok,:cursing: Arkamdaki amcada "bir şeyi beceremiyorsun, bu gençlikten bir cacık olmaz" düşüncesiyle dokundu zannediyorum, numara fişini verdi alet.:huh::blink: Numarayı aldık ama birinin yardımıyla, Bunun neden olduğunu bilen var mı?

Acabağ diyorum dokunmatik ekranlı telefonlarda bu uyuzluğu yapar mı?

Şimdi aklıma geldide birden dokunmatik ekranlı telefonlardan soğudum... :D

Sony Ericsson w810i sajı ne kadar gidiyor normal bir kullanıcı için?=
Fazla arayanım soranım yok aynı şekilde fazla aradığım sorduğum kişide yok. Gün içerisinde en fazla 5-10 adet mesaj, 10-20 dakika görüşme yapıyorum. Bu şekilde sürüp gittiği zamanlarda telefonun şarjı yaklaşık 4-5 gün gidiyor, şarjr etmeyi unutuyorum.:D Ama müzik veya radyo dinlediğim zaman hergün şarj etmem gerekiyor...;)

astute

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Telefon iyi güzel de dün bir haber okudum eğer doğruysa Sony 100 milyon Euro bulamazsa cep telefonlarında desteği kaldırıyor.bu sorun yaratmaz mı?

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Telefon iyi güzel de dün bir haber okudum eğer doğruysa Sony 100 milyon Euro bulamazsa cep telefonlarında desteği kaldırıyor.bu sorun yaratmaz mı?

SonyEricsson ortaklığının sorunlar yarattığı doğru ancak ithalatçı distribütör belirtilen sürelerde destek vermekle yükümlüdür. Sorun olmaz.

Bu arada cihazın adı Satio olarak değiştirilmiş. Biraz geç farkettim. Ekim 2009 gibi Avrupa'da satışa sunulacakmış. Bakalım göreceğiz hep beraber bu yeni Symbian'lı canavarı.

onaryo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Sony Ericsson'un tasarımı kötü diyen arkadaşlar var. Hangi telefonunun tasarımı kötü ? Bu telefon harika bir şey olcağa benziyor. Her şeye ramen Iphone'den düşük fiyatli olacaktır. Bir SONY fanatiği olarak bu telefon herzaman 1. tercihim arasında olur.

darbeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
inş. bu sony xperia da oldugu gibi 65,000 renk kullanmaz bundada :D

darbeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
menü geçişleri yavaşmı takılmalımı ne anlamadım eğer öleyse hiç almiğim alanada mani olmiğim :)
umarım bu tanıtım telefonunda böledir çıkarına kadar bunlar halledilir yoksa süper telefona yazık olcak ;)

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
12.1 mp çok şahane
hele benim gibi fotoğraf çekme hasatası birisi için

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Sony Ericsson'un tasarımı kötü diyen arkadaşlar var. Hangi telefonunun tasarımı kötü ? Bu telefon harika bir şey olcağa benziyor. Her şeye ramen Iphone'den düşük fiyatli olacaktır. Bir SONY fanatiği olarak bu telefon herzaman 1. tercihim arasında olur.

ben SE nin hiç ucuz fiyatlı olduğunu görmedim.