Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sony Ericsson ARC S kullanan var mı ? Memnun kalmadığınız yönleri var mı?
arkadaşında söylediği gibi ram biraz yetersiz ayrıca dahili hafıza 320 mb o biraz sıkıntı oluyo ama sd karta taşıyabilirsin uygulamaları bu şekilde onuda halledebilirsin telefon bana göre piyasadaki en şık cihaz işlemcisi,kamerasıda iyi seviyede ayrıca ics güncellemeside aldı öneririm yani güzel bi cihaz
bak arkadaşım. bence kesinlikle ve kesinlikle htc one v almalısın. nedenini sorarsan fiyatı için harika bir telefon. şu ram yetersiz felanda demeyim. çünkü bendede samsung galaxy s3 var. en dandik oyunlarda bile telefonum takılıyor. isterse 100000000 gb ram olsun gene takılır. telefon sonuçta bu. ben 2000 tl verdim telefona o bile temple run oyununda arasıra tekliyor..
ben kullanıyorum memnunum oyunla falan işim olmuyor o yüzden sıkıntı yok. oyun için alacaksan alma işini görmez diğer özellikleri işini görür. tasarımı zaten kimsede yok.