Sony ericson xperia Ray vs Galaxy W ?

yasin50

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xperia ray sizce nasıl birz ekranı küçük geldi ve görüntülü görüşme programla sağlanıyor ilerde buna çözüm gelebilirmi? galaxy w de 3g var kamera biraz kötü ne yapmalıyım siz olsaydınız hangisini alırdınız?

bortu3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende bu 2 telefon arasında kaldım işlemci olarak 1.4 ghz ile galaxy w iyi ancak kalite bakımında ray daha iyi ekranı bile yeterli arada 4 inc var galiba ama galaxy w tft ekran kullanırken ray led-lcd kullanıyor gerçekten arada bayağı fark var ben kesinlikle rayi seçerdim hatta parayı toparlıyayım hemen alıcam rayi

yasin50

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende bu 2 telefon arasında kaldım işlemci olarak 1.4 ghz ile galaxy w iyi ancak kalite bakımında ray daha iyi ekranı bile yeterli arada 4 inc var galiba ama galaxy w tft ekran kullanırken ray led-lcd kullanıyor gerçekten arada bayağı fark var ben kesinlikle rayi seçerdim hatta parayı toparlıyayım hemen alıcam rayi

yorum için teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
xperia ray'in kamerası 8mp iken galaxy w'nin 5mp, Xperia ray'in ekran çözünürlüğü 480X854 galaxy w'nin 480X800, Xperia ray'in pixel yoğunluğu 297 PPI galaxy w'nin 252 PPI

ancak galaxy w'nin işlemcisi 1,4ghz Xperia ray'in 1ghz galaxy w'nin ekranı 3.7 inç Xperia ray'in 3.3 inç

karar vermek pek kolay değil :(