Sony Arc android 4.2

Kutay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet klavye küçük ama aradığım bişeydi aslında ekranda bütün karakterlerin olması yazım hatalarını öneri telafi ediyo zaten bu arada bu rom mükemmel tek sorun sony anasayfası oda önemli değil zaten

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Birazdan bir uygulama paylasacagım o zaman daha güzel olacak :)

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Arc ta nasıldır bilemiyorum. Bende Go modeli var, bilgisayara takınca pc için gerekli olan yazılımı usb üzerinden bilgisayara gönderiyor ve yüklüyor. Daha sonra bu yazılım internete bağlanarak cihaz için gerekli bir yükseltme veya yazılım olup olmadığına bakıyor var ise program seni yönlendiriyor. Yani; kabloyu çıkartın, kapatın, açarken şu tuşla birlikte şuna basın gibi. Androig 2.3 ten 4.0 a yükleme 20 dk. civarı bir işlem.

Yani işin özü; bu tip işlemleri cihazların kendi yazılımları ile yapmak daha iyidir. Hele ki benim gibi konuya hakim değilseniz.

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Arc ta nasıldır bilemiyorum. Bende Go modeli var, bilgisayara takınca pc için gerekli olan yazılımı usb üzerinden bilgisayara gönderiyor ve yüklüyor. Daha sonra bu yazılım internete bağlanarak cihaz için gerekli bir yükseltme veya yazılım olup olmadığına bakıyor var ise program seni yönlendiriyor. Yani; kabloyu çıkartın, kapatın, açarken şu tuşla birlikte şuna basın gibi. Androig 2.3 ten 4.0 a yükleme 20 dk. civarı bir işlem.

Yani işin özü; bu tip işlemleri cihazların kendi yazılımları ile yapmak daha iyidir. Hele ki benim gibi konuya hakim değilseniz.

Kardeş senin dediğin yöntem orjinal firma güncellemeleri için geçerli. Bizim cihazlarda 4.0.4 var evet fakat insanı telefonundan soğutacak kadar kötü performansı var. Bu yüzden biz modifiye romları kuruyoruz ve uygulama biraz teknik bilgi ister.
[MENTION=18977]Kutay[/MENTION] kardeşim aşağıdaki uygulamayı kur. İstemediğin sistem dosyalarını temizle istediğin bütün uygulamaları karta taşı (facebook dahil). İstediğin önemli uygulamayı system veya vendor'a entegre et. Muhteşem bir program.

https://play.google.com/store/apps/...DEsImNvbS5TeXN0ZW1DbGVhbnVwLkludGVrcy5vcmciXQ..

karavali

Asistan
Reaksiyon puanı
1
şuan arcta android 2.3.4ü güncelleyerek 4.0.4 yaptım.
azcık bi kasma var sizce normalmi?

karavali

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ultimate hd de böle bi sıkıntı varmı peki :D
onada bakacam :D

Kutay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeş senin dediğin yöntem orjinal firma güncellemeleri için geçerli. Bizim cihazlarda 4.0.4 var evet fakat insanı telefonundan soğutacak kadar kötü performansı var. Bu yüzden biz modifiye romları kuruyoruz ve uygulama biraz teknik bilgi ister.
@Kutay kardeşim aşağıdaki uygulamayı kur. İstemediğin sistem dosyalarını temizle istediğin bütün uygulamaları karta taşı (facebook dahil). İstediğin önemli uygulamayı system veya vendor'a entegre et. Muhteşem bir program.

https://play.google.com/store/apps/...DEsImNvbS5TeXN0ZW1DbGVhbnVwLkludGVrcy5vcmciXQ..
Teşekkürler link2sd kullanıyordum ama bunda işime yarayacak uygulamayı sisteme entegre etme özelliği var baya başarılı 1mb boyutuna rağmen.
Ek olarak bugün 2.günüm ultimate hd ile gerçekten baya stabil sony bu romu görsünde utansın inşallah.

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Teşekkürler link2sd kullanıyordum ama bunda işime yarayacak uygulamayı sisteme entegre etme özelliği var baya başarılı 1mb boyutuna rağmen.
Ek olarak bugün 2.günüm ultimate hd ile gerçekten baya stabil sony bu romu görsünde utansın inşallah.

Kesinlikle. Çok yakında cyanogen mod 10 çıkacak. Siz ozaman görün romu :D. Az kaldı ama sabırsızlıkla bekliyorum.

Kutay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle. Çok yakında cyanogen mod 10 çıkacak. Siz ozaman görün romu :D. Az kaldı ama sabırsızlıkla bekliyorum.
Cyanogen mod iyidir hoştur ama hdmi ve radio çalışmıyor cyanogen mod tabanlı rom geliştiren birileri bunları aktif ederse süper olur ben telefonumda bulunan ama çalışmayan donanıma sinir oluyorum hdmi çok az kullanırım radio ise hiç kullanmam ama varsa çalışsın ayrıca cm9 kötü çalışıyodu benim cihazda cm10 hakkında bişey diyemem.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
[MENTION=257877]yalancı[/MENTION]bahar peki arc a kurulan romları arc s te kullanbilirmiyiz? Cynogen modun sitesinde sadece arc görebildim !

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bence cyanogen kuracağına Ultimate Hd veya jelly sandvich tavsiye ederim..

karavali

Asistan
Reaksiyon puanı
1
telefonn garantisi bitsede kursak :D