• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Sonunda Yeni sezon basliyor (SHERLOCK)

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Evet sonunda 3. sezon fragmani yayinlandi..
bisey demiyorum heycan basti la :D
hadi beklemeye devam agalar

[video=youtube_share;llGXWICGsD4]http://youtu.be/llGXWICGsD4[/video]

Filmini de izledim ama dizi si daha güzel benedict cumberbatch on numara iş çıkarıyor

çok süper bi dizi :) bi an önce çıksın yahu :/

Ocaktan beri bekliyor idim.. Çıksın artık böylesine güzel bir dizi devam etmeli

Hocam ufak kardeşimizle izleyebilir miyiz öyle kötü sahne falan var mı?

bende 2 bölümünü izledim mükemmel diğer bölümleri izleyip artık 3.sezonu çıkınca devam etmek istiyorum :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hocam ufak kardeşimizle izleyebilir miyiz öyle kötü sahne falan var mı?
kardeşin kaç yaşında ben 14 yaşınadayım 2 bölüm izledim bir kaç vurulma sahnesi var ancak diğer bölümlerde karşıma ne çıkar bilemeyeceğim. Ama Sherlock Holmes'un kitaplarını okumasınıda tavsiye ederim ben 5inide okudum inanılmazdı. :)

Bu diziye başlayayım bende bari. Bu sene şu yabancı dizilerden birine bakayım diyordum epey methetmişsiniz. Gerçi tüyo almıştım başka bir konuda ama.

Sabırsızlıkla bekliyorum. :) Hala izlemeyenler varsa , neyi kaçırdıklarının farkında değiller :)

İzledik yorumlardan güvenerek çok güzel çıktı dizi babamda bekliyor yeni sezonu :laugh:
Tabi hocam sherlock holmes efsanesi bu :) bu arada iki tane de filmi var. İkiside harika. Robert Downey Jr. oyunculuğuyla harika iş çıkarmış. İzlemenizi öneririm.

Hep sonu tahmih ettiğim ve bildiğim için sarmadı bu beni ya devam edeyimmi acaba :D 1.sezon 2.bölüm bıraktım :D

Daha hiç izlemedim,
2 sezonun toplam 7 bölümünü indirdim.
Her bölümün filim tadında olduğu söyleniyor, yavaş yavaş izleyeceğim. :)