inan bana ordaki "gibi" lafi fazlaGüzel dizi gibi pek yabancı dizilerle aram yok .
1sezonu 4 bölüm mü bunun![]()
aynen hersezon 4 5 bolumu oluyor ve hepsi film gibidir..1sezonu 4 bölüm mü bunun![]()
valla 1 sezonu izledim muhteşemdi dediğin gibi sonunu çözemiyorumaynen hersezon 4 5 bolumu oluyor ve hepsi film gibidir..
siddetle tavsiye ederim hani
kardeşin kaç yaşında ben 14 yaşınadayım 2 bölüm izledim bir kaç vurulma sahnesi var ancak diğer bölümlerde karşıma ne çıkar bilemeyeceğim. Ama Sherlock Holmes'un kitaplarını okumasınıda tavsiye ederim ben 5inide okudum inanılmazdı.Hocam ufak kardeşimizle izleyebilir miyiz öyle kötü sahne falan var mı?
sıkıntısız izleyebilirsinizHocam ufak kardeşimizle izleyebilir miyiz öyle kötü sahne falan var mı?
ailenlede izleyebilirsin o konuda hicbir sahne yok.. ve kardesine faydasi bile olur yaniHocam ufak kardeşimizle izleyebilir miyiz öyle kötü sahne falan var mı?
İzledik yorumlardan güvenerek çok güzel çıktı dizi babamda bekliyor yeni sezonu :laugh:ailenlede izleyebilirsin o konuda hicbir sahne yok.. ve kardesine faydasi bile olur yani
Tabi hocam sherlock holmes efsanesi buİzledik yorumlardan güvenerek çok güzel çıktı dizi babamda bekliyor yeni sezonu :laugh:
Durduğunuz kabahat.Hep sonu tahmih ettiğim ve bildiğim için sarmadı bu beni ya devam edeyimmi acaba1.sezon 2.bölüm bıraktım
![]()