Sonunda Sitemi Açtım ... DizilerinSitesi ...

Durmusalican87

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
şöyle bir sorun var site geç açılıyor ve diziler diziport tan çekiliyor ;) bu yüzden de görüntüler vasat :) aslında internet hızımız artmışken neden daha kaliteli sunumlar yapılmaz ki :D

Durmusalican87

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
site manyak olmuş :D
saol dostum güzel oldu gibi...

şöyle bir sorun var site geç açılıyor ve diziler diziport tan çekiliyor ;) bu yüzden de görüntüler vasat :) aslında internet hızımız artmışken neden daha kaliteli sunumlar yapılmaz ki :D

sitenin geç açılması çok dogal :) ücretli host ve domain değil kendi emeklerimle böyle bişey yapayım dedim... bakalım diğer insanlar ne düşünüyor diyede sizlerle paylaşmak istedim... diğer sitelerden videolar alınıyor ama elimdne geldigince kaliteli videolar almaya çalışıyorum ve tek link olarak ekliyorum... diziportta fazla ilgilenmiyorum ama arada bazen kaçıyo... mecbur olmazsa olmayanlar var bazen.... hd kaliteli dizilerde çıkacak yakında merak etme...

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Usta Emek vermişsin bi site yapmışsın, Hayırlısı Olsun ;)

Not: Maşallah Bütün Dizi Domainlerini Almışsın :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Site güzel olmuş henüz film izlemedim ama hayırlı olsun güle güle kullan.

Durmusalican87

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1

eFeMaN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gerçekten güzel olmuş site. Heroes izlicem bakalım nasıl olcak ;)

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
siten gerçekten çok güzel çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk da yavaş bir an önce ücretli servise geç bol bol reklam al bu site iş yapar

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
walla ben hiçbir yavaşlık çekmedim,
avrupa yakasını baştan açtım (80 dk civarındaydı), 2 - kez anca takıldı, o kadar da olur zaten ;)

eline sağlık ben çok beğendim, umarım kaliteyi düşürmezsin

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
güzelmiş site kotam arttıkça takip ederim:D

FY2005

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Site tasarım olarak güzel. Ama eleştirilmesi gereken birkaç şey olduğunu düşünüyorum. İlk olarak site yavaş. Burda yavaşlıktan kastımız kaberdey 'in dediği gibi videolar için değil tabi ki. Sitenin kendisi için. Videolar zaten sizin serverınızda değil. Ondanda sizi suçlayacak değiliz :)

En önemliside, Google'da dizi izle diye aratınca onlarca site çıkıyor. Hepsi ordan burdan videoları alıp alıp koyuyorlar sitelerine. Hiçbiri kendi upload etmiyor. Sizde öyle yapmışsınız. İlk elden izlemek dururken, bir sorun olduğunda direk upload eden adamla muhatap olmak varken niye araya sizi sokuyum ki?

Benim bildiğim kendisi upload eden 3 tane site var. Bilmediklerimi de sayarsak 5'ten fazla olduğunu sanmıyorum. Sizde onlardan biri olmadığınız sürece ulaşabileceğiniz fazlaca kişi olduğunu düşünmüyorum.

Durmusalican87

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Site tasarım olarak güzel. Ama eleştirilmesi gereken birkaç şey olduğunu düşünüyorum. İlk olarak site yavaş. Burda yavaşlıktan kastımız kaberdey 'in dediği gibi videolar için değil tabi ki. Sitenin kendisi için. Videolar zaten sizin serverınızda değil. Ondanda sizi suçlayacak değiliz :)

En önemliside, Google'da dizi izle diye aratınca onlarca site çıkıyor. Hepsi ordan burdan videoları alıp alıp koyuyorlar sitelerine. Hiçbiri kendi upload etmiyor. Sizde öyle yapmışsınız. İlk elden izlemek dururken, bir sorun olduğunda direk upload eden adamla muhatap olmak varken niye araya sizi sokuyum ki?

Benim bildiğim kendisi upload eden 3 tane site var. Bilmediklerimi de sayarsak 5'ten fazla olduğunu sanmıyorum. Sizde onlardan biri olmadığınız sürece ulaşabileceğiniz fazlaca kişi olduğunu düşünmüyorum.

arkadaşım son derece haklısın ancak ben yurt dışında ve tek başına bu işi öylesine hobi olarak yapıyorum elimden geldigince bütün dizileri tek parça olarak toplamaya çalışıyorum ve tek parça olmayan dizileride tek parça yapıyorum... amacım tek parça halinde kaliteli olarak insanlara sunmak benim serverimda yada linkleri eklemeyebilirim ancak onları bilindik bi şekilde tek parça ulaştırmayı hedefliyorum... çok az bi videoların altlarında linkler var ancak diğer sitelerde emegi geçen arkadaşlarada saygım sonsuz... ben sadece tek link olayını kaliteli olarak çogaltmak istiyorum... bütün herkese teşekkürlerimi sunuyorum... begenen yada begenmeyen ücretli siteye geçecegim ancak biraz böyle idare etmek istiyorum almanyada iş güç aile bide böyle ugraşınca elimden gelen bu oluyo tek başına ancak bu kadar oluyor...

ByKaMiKaZe

Profesör
Reaksiyon puanı
20
tasarım ve içerik güzel olmuş başarılar..
kalkan vidyolar için esta bi buton koy kulllanıcı sana haber verebilsin. kalkan vidyolardan haberin olur ve düzeltirsin. ( İlk baktığım vidyo kaldırılmıştı..)

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
lost varsa gerisini boşver eline sağlık ama eski sezonlarıda koysan süper olur

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Güzel olmuş eline sağlık. Kobra takibi dizisinide koyarsan seviniriz....Yabancı dizi tabiii...

Exanting

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cidden dostum site çok güzel olmus tasarımı cok hos duruyor en azından ben videolar ile pek ilgilenmiyoru ama tasarım açısından cidden cok hos duruyor arkadaşların da dediği gibi bir an önce bi domain alip birde hosting bulursan ki bu siteyi barindirabilecek bir sürü hosting sirketi bulursun. ilk başta biraz para ödersin ama google ve adtech gibi reklam servisleri ile de para kazanabilirsin bence denemeye değer :)

PHUSO

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Sizlere 24 Nisan Cuma günü başladıgım web sitemi paylaşmak istiyorum... yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. içerik olarak dizi sitesi bütün dizileri elimden geldigince ekliyorum... sizlerinde yorumlarına bi göz atmak istedim ...

Hepsi Aynı Yere Çıkıyo...

http://www.dizilerinsitesi.TK
diziizleyin.tk
butundiziler.tk
diziforum.tk
fulldizi.tk
dizilerim.tk
diziizlet.tk
kraldizi.tk

Harika ya eline sağlık çok güzel olmuş çok uğraşmışsın ama emeklerin karşılığı ortada başarılarının devamını dilerim kardeşim.
icon14.gif

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Hayırlı olsun ne diyelim. Benim alışkanlığım yoktur seyretmem ama güzel bir şey.

Durmusalican87

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Hayırlı olsun ne diyelim. Benim alışkanlığım yoktur seyretmem ama güzel bir şey.

öyle deme bazen kaçırdıgın diziler yada programlar olabilir... o zaman böyle siteler çok işini görür... aradıgın bişeyi anında elinin altında bulmak ileri geri sarıp yeniden izlemek iyi olur alışkanlıkla ilişkisi yok ancak lazım olur sanada bir gün...

Reaksiyon puanı
2,148
tebrikler güzel site yapmışsın :)
south park gibi çizgi filmleri de yapabilirsen ekle hatta anime de ekle :D