oraycan
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 0
:w00t::w00t::w00t:en büyük hatayı yaptın bence s4 daha güzel.
:w00t::w00t::w00t:en büyük hatayı yaptın bence s4 daha güzel.
Media marktten 629 euroya almış enistem
Yanılmıyor isem en son bende baktığımda mediamarkde 559 euro'du bende aldıracağım
hocam bende 599 bılıyordum sıyah olanı 599mus gumus renk 629 euro
webadam, en büyük hatayı yaptın bence s4 daha güzel. demişsin, htc one dan once s3 kullanıyordum s4 alacaktım ama hem okudugum yorumlardan ve ızledıgım vıdeolardan hemde oradakı satıcının tavsıyesı ile htc oneda karar kıldık, s3 ıle s4 arasında özellık bakımından ahım sahım fark bulamadım kasa aynı kasa o yuzden htc one alarak dogru tercıh yaptıgıma ınanıyorum...s3ude kardesıme verdım oda gayet yeterli bir telefon kullanırken memnundum...
Hadi ya :blushing: arada 100 150 tl oynuyorhtc one ses özelliği çok harika şarj çok gidiyormu acaba?
Servise felan verme direk geri iade et üretim hatası olabilir.Bende Turkcell den ön siparişle aldım telefonu
yanlız kasa sorunlu çıktı cumartesi ulaştı telefon bugün farkettim hoparlörlerin olduğu alt ve üst parçalar kasadan ayrık gibi duruyo biraz bastırınca yerine geliyolar
ne yapmamı önerirsiniz
kvk ya götürsem telefonu flan sökerler mi
en büyük hatayı yaptın bence s4 daha güzel.
Üstad s4 ü elime aldım standart dayanıksız plastik bi telefon hissettim. Ama htc bambaşka bişey olmuş bence htc yi görmeden alma s4
- - - Mesaj Güncellendi - - -
ısınma nette gezerken falan olmuyor. Oyun pynarken oluyo ama aleminyum kasanın güzelliği osıyı aynen geciriyor telin tam ortası arka kısmı ısınıyor vede cabuk soguyor ısonmada cok büyük bir avantaj aleöinyum kasa
Kendimi kızarmış tavuk camekanına ekmek banıp yiyen Kemal Sunal gibi hissediyorum.
Hayırlı olsun kardeşim, güle güle kullan.
sanki htc titanyum dan yapılmış alla alla ya , o kadar ballandıra ballandıra anlatıyosun ki 2 side kötü işte , ha plastik ha alümınyum ne farkeder alümınyum çokmu sağlam madem sağlam
10. kattan htc oneı aşagıya atcam kırılmassa htc one sağlam
10. kattan s4 atcam oda kırılcak
demek oluyor ki sağlam diye birşey yok , bu sağlam şu sağlam diye birşey yok 2 side kırılır kullanmayı bilmeyene
emreli01 bence bir sonraki seri yi bekle one x plus ın su an acmayacagı oyun yok dahılı amfı var ıcınde vs vs ben olsam bir sonraki senenin amiral gemilerini beklerdin
One X sahibiyim ben bekleyeceğim.
sanki htc titanyum dan yapılmış alla alla ya , o kadar ballandıra ballandıra anlatıyosun ki 2 side kötü işte , ha plastik ha alümınyum ne farkeder alümınyum çokmu sağlam madem sağlam
demek oluyor ki sağlam diye birşey yok , bu sağlam şu sağlam diye birşey yok 2 side kırılır kullanmayı bilmeyene
htc one m7 türkiyede hatalı ürünler varmış bu kasada açık kısımlar varmış pixselleri ölü diyolar htc kullnıcıları bunlar dogrumu htc müşteri memnuniyetinde iyi mi teknik destek varmı telefonlar gördügünüz sorun varmı bunlar neler acaba htc kullanıcıları o degerli yorumlarını söyleye bilirlerse çok güzel olur
çok şükür benim telefonda bir sorun yok.daha önce yurt dışından getirtmiştim şimdi tr garantili aldım en ufak sorun yaşamadım
telefon kullanışlımı sense tv ile tüm televizyon ların kanalarını çevire biliyomusun denedinmi kamerası seni tatmin ettimi ve telefon kullanışlımı