Sonunda beni saran oyunu buldum WARFACE

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Steamde iken çok oynardım ama maalesef Türkiyeden çekildiler oynanmıyor, dün mobil versiyonunu gördüm indirdim oynuyorum bence call of duty den daha keyifli belkide pc versiyonunu sevdiğim içindir.

oynayanımız var mı aramızda ?

ama bence geliştirilmesi lazım harita silah vs

Bella Ciao

Profesör
Reaksiyon puanı
3,193
bende diyorum neden oynanmıyor

sappien

Asistan
Reaksiyon puanı
326
Geçtiğimiz aylarda Türkiye sunucusu ve Türkçe dilini oyuna yeniden eklediler ama oynanabilirliği bana göre kalmamış. Geliştiricisinin Crytek olduğu dönemde oyun gerçekten iyiydi ancak o zamanda oyuncusu neredeyse yoktu. Oyun my.com'a satıldığından beri tamamen pay to win üzerine kurulu bir düzen oluştu. Mobil versiyonunu da denedim ancak botlara karşı oynamaktan sıkılıp oyunu 15 dakika sonra sildim.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Geçtiğimiz aylarda Türkiye sunucusu ve Türkçe dilini oyuna yeniden eklediler ama oynanabilirliği bana göre kalmamış. Geliştiricisinin Crytek olduğu dönemde oyun gerçekten iyiydi ancak o zamanda oyuncusu neredeyse yoktu. Oyun my.com'a satıldığından beri tamamen pay to win üzerine kurulu bir düzen oluştu. Mobil versiyonunu da denedim ancak botlara karşı oynamaktan sıkılıp oyunu 15 dakika sonra sildim.
Steamde yok oynanmaz o yüzden