[Sona erdi][Kampanya] Şokkk! Bitdefender Internet Security 2012 1 Yıl Lisans!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jibbs

Doçent
Reaksiyon puanı
3
20373800.jpg

@S4B0T4J

Hocam bu 365 günlük muhabbeti yalan oldu altı üstü 2 3 gün kullandık iptal ettiler... ve forumdaki kullanan herkez aynı dertten müzdarip :S vede ben maille gelen key muhabbetni aktifleştirtikden sonra sildim... geri alabilme ihtimalim varmı? eger yoksa
olan benim orjinal norton antvirüsüme oldu....

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
362 gün kala patlıor.. diğer keylerde kabul etmıor. zaten kayıt yaptırmıştım

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
@S4B0T4J

Hocam bu 365 günlük muhabbeti yalan oldu altı üstü 2 3 gün kullandık iptal ettiler... ve forumdaki kullanan herkez aynı dertten müzdarip :S vede ben maille gelen key muhabbetni aktifleştirtikden sonra sildim... geri alabilme ihtimalim varmı? eger yoksa
olan benim orjinal norton antvirüsüme oldu....

norton acounttan keyinizi alabilirsiniz. nortonu kurarken mail ve şifre girmiş olmanız gerek. bunlarla giriş yapıp keyinizi alabilirsiniz.

karadadas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bitdefender hesabı açıp lisans etkileştirdikten sonra yazılımdaki My bitdefender tıklayıp etkinleştirmediklerinden olabilir program hata verebilir

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Evet siz muhtemelen genel mailden hesabınızı aktifleştirmemişsinizdir.Maile tıklayınca böyle bir pencere açılıyor ve aktifleştirmiş oluyorsunuz.
RytDg.png

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
biz ne dedik kimse beni dinlemiyoki aktifleştirmedinizzzzzzz:) mailde link vardı

Jibbs

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ben mail adresime gelen ile de etkinleştirdim antivürüs üzerindende etkinleştirdim diye hatırlıyorum şifremi unuttuma tıklayıp keyi buldum tekrardan antivürüse yazıyorum kabul etmiyor internet üzerinden yazıyorum gene kabul etmiyr

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
sizin lisans için kaç gün kaldı? bu arada onu tıklamıştım,hesabımada girmiştim ama invalid diyor zaten key için..

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Merhaba,
Bitdefender kurulumunuzu onaylamak için şu bağlantıyı ziyaret edin:
https://my.bitdefender.com/lv2/activate_result? ve o adresin devamı var ben türkçesini yüklemiştim böyle mail gelmişti.sanırım kısa bi süre içinde onay gerekiyordu bu sebepten diye düşünüyorum.

--- Mesaj Güncellendi ---

bende 362 gün hala faal çalışıyor.10 numara yazıyla on numara :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ben de 2 adet lisans keyi almıştım. şimdi denemek için programı kurdum ama iki keyi de kabul etmedi.

bitdefender sitesinden müşteri temsilcisi ile canlı chat yaptım. bana söylediği:

The e-mail has not been sent from Bitdefender, it has been sent from Westpac. Westpac is a bank that offers license keys for their customers, since you are not a westpac customer you cannot use that license key.

kampanya wectpac bankası müşterilerine özelmiş. westpac müşterisi değilsek faydalanamıyormuşuz.

kısaca hevesim kursağımda kaldı. :)

Jibbs

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Merhaba,
https://my.bitdefender.com/lv2/activate_result? ve o adresin devamı var ben türkçesini yüklemiştim böyle mail gelmişti.sanırım kısa bi süre içinde onay gerekiyordu bu sebepten diye düşünüyorum.

iyi güzel link vermişsinizde direk sizin e postanızdaki giriş bilgileriyle giriyor :D
bence kaldırın linki şifrenizi biliyo olunsa değiştirilebilir yani

bendede aynı durum mevcut buyur fotografı fakat antivirüs üzerinde böyle yazmıyordu...
41406600.jpg
gitti orjinal anti virüsüm :D
daha sonradan nortonu yükledim şuan sıkıntısız devam ediyor :D 162 gün kalmış :D

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
Şimdilik herşey iyi ama exploreri yada interneti kullanan birşey açtığımda hep izin istiyor.Şimdi herşeye izin verecem güvenemiyorum

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Merhaba,

beyin bedava :)) senınde keyın gecerlılıgı yok diyor. etkinleştirmişşin ama INVALID durumda. rsbora nın dediği gibi bir durumdan dolayı key geçerli olmuyor heralde

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Bende de daha yükleme ekranında invalid key diyor.
2013 beta yüklüyorum. Geri bildirim yapana hediyeler varmış. Gerçi havadan kasnak yağsa biri boynumuza geçmez ama...

• The most active Beta testers will receive:
  • Asus B121 12.1 inch Tablet
  • Acer Aspire S3 13.3 inch Ultrabook - Aluminium
  • Nokia Lumia 900
  • + 100 Bitdefender Internet Security 2013 licenses for 6 months

Kampanya bitti herhalde.
Evet, bitti.

üyecik olabilim ama beyin bedava :)

Polikarbonat@

BitDefender Internet Security 2012

• Z2MENSQ Invalid

:D

Nasıl oluyor?

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
yau bunu kurunca internetim inanılmaz yavaşlıyor ne gıcık bir yazılımmış :D bu arada ben 3 adet key aldım sorun yok :D

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
yau bunu kurunca internetim inanılmaz yavaşlıyor ne gıcık bir yazılımmış :D bu arada ben 3 adet key aldım sorun yok :D

362 günden daha fazlamı kalan süren? 362 tehlikeli, herkez orda gümlemiş :D 3 gün içinde iptal etmişler yani keyleri

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
bendeki devam ediyor sıkıntı yok ama dediğim gibi internetimi felç etti firewall ı bile kapatsam fayda etmedi :D bende az önce sildim forever nazar boncuğu edition :D

Jibbs

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Recep İvedik : Şimdi bu müşteri memnuniyeti için kaydoluyor mu bu konuşmamız ?
Operatör : Oluyor, evet oluyor.
Recep İvedik : O zaman bunu dinleyen bütün teknik servisin Allah bin belasını versin diyorum.
@bitdefender :mrgreen:

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar bende sizin gibi yabancı bir forumdan görmüştüm kampanyayı ve ben kurmadım programı sadece bi tanesini üzerime kaydettirdim oda invalid olmuş. diğerlerinide şimdi girdim hepsi invalid. ********** ********************** Program kral ona laf yok zatende byle yapmaları hiç iyi olmadı. Ne biliyor ben bilmem ne bankasının müşerisiysem hadi. galiba linkteki ingilizce banka adına özel yapılmış programa girip keyi aktif ettikten sonra türkçe versiyona mı kurmalıydık..

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşlar bende sizin gibi yabancı bir forumdan görmüştüm kampanyayı ve ben kurmadım programı sadece bi tanesini üzerime kaydettirdim oda invalid olmuş. diğerlerinide şimdi girdim hepsi invalid. ***************** Program kral ona laf yok zatende byle yapmaları hiç iyi olmadı. Ne biliyor ben bilmem ne bankasının müşerisiysem hadi. galiba linkteki ingilizce banka adına özel yapılmış programa girip keyi aktif ettikten sonra türkçe versiyona mı kurmalıydık..
boşver senin hatan değil. salla gitsin. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...