[Sona erdi] [Kampanya] IObit Malware Fighter 1.2 PRO

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
2.png

IObit Malware Fighter, ikili teknolojisi sayesinde bilgisayardaki zararlı yazılımları temizlemekle kalmaz sürekli koruma sağlar. Özellikle pek çok kullanıcının korkulu rüyası haline gelen casus yazılımlar üzerinde de etkili olan program sistemde derinlemesine bir temizlik sağlar.

Sisteme sızmaya çalışan spyware, keylogger, bot, worm, adware, trojan, hijacker gibi zararlı yazılımların tümü engellenir. IObit Malware Fighter ücretsiz olmasının yanında hızlı ve etkili bir araç.
3 Farklı Tarama Seviyesi: Sistem durumuna göre kullanıcının tercihine bırakılmış 3 farklı tarama seçeneğiyle IObit Malware Fighter, sistemin en derinlerine sızan tehlikelerle bile mücadele eder.
Kullanıcı Dostu Arayüz: Programın renkli arayüzü kullanım kolaylığı sağlayan basit menülerden oluşuyor. Böylece istediğiniz işlemi seçmekte zorlanmıyorsunuz.
Gelişmiş Gerçek Zamanlı Koruma: Program başlangıç, tarayıcı, ağ, dosya, cookie, işlem, disk ve zararlı yazılım muhafızları yardımıyla, sistemdeki her işlemi gerçek zamanlı olarak takip eder ve tehlikelere karşı anında önlem alır.
Bulut Bilişim Teknolojisi: Gelişmiş bulut bilişim teknolojisiyle en yeni zararlı yazılım davranışlarını analiz ederek olası risklere karşı otomatik koruma sağlar.

kaynak

SONA ERDİ...

kampanya bu gece saat 00:00'da başlayacak :)

kampanya

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
O çok güzel bayılırım.. Teşekkürler

Yalnız ufak bi detay bu program çalışırken hani windows başlangıcında bile çalışıyorsa vede Tivibunuzda varsa o tivibudaki reklamları bu program kötücül olarak algılıyor ve tivibu açılmiyor bende hem xp de hemde w7lerde böyle oluyor muhtemelen sizdede öyle olacaktır.. Bu programı kapatıp tivibuyu öyle açın...

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Geçenlerde normal bir exe dosyasını zararlı olarak gördü o zamandan beri kullanmıyorum aynı dosyayı malwarebytes de denedim birşey bulamadı.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Geçenlerde normal bir exe dosyasını zararlı olarak gördü o zamandan beri kullanmıyorum aynı dosyayı malwarebytes de denedim birşey bulamadı.
Bence bu normal bişey bazı programlar adware reklam barındırıyor yada trojan olabiliyor o yüzden zararlı görebiliyor... Aslında program güzelde eksiği var oda zararlı gördüğü yazılımı ona tanıtsak bu zararlı değil arkadaş desek oda okey abicim bidaha engellemeyeyim diyebilse keşke bu yok işte bi eksiği bu...

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Bence bu normal bişey bazı programlar adware reklam barındırıyor yada trojan olabiliyor o yüzden zararlı görebiliyor... Aslında program güzelde eksiği var oda zararlı gördüğü yazılımı ona tanıtsat bu zararlı değil arkadaş desek oda okey abicim bidaha engellemeyeyim bidaha diyebilse keşke bu yok işte bi eksiği bu...

aslında öyle bi özelliği olduğunu hatırlıyorum. ayarlardan yapılıyodu galiba. ben bi programı böyle engellenmekten kurtarmıştım :)

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
aslında öyle bi özelliği olduğunu hatırlıyorum. ayarlardan yapılıyodu galiba. ben bi programı böyle engellenmekten kurtarmıştım :)
Yok gibi görünüyor çünkü programın DOG (Digital Original Gen) özelliği var işte o etkinse bazı programları engelliyor... DOGtaki tıkı kaldırmak lazım o zamanda pro özelliğinin bi anlamı kalmıyor...

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Yok gibi görünüyor çünkü programın DOG (Digital Original Gen) özelliği var işte o etkinse bazı programları engelliyor... DOGtaki tıkı kaldırmak lazım o zamanda pro özelliğinin bi anlamı kalmıyor...

yok hocam. dogtaki tiki kaldırmadan ignore edebiliyoruz. ben önceden kullanırken office 2007nin excelcnv.exe dosyasını karantinaya alıyodu sürekli. ben de korumayı kapatıp dosyayı karantinadan çıkarttım. sonra manuel tarama yaptım exe dosyasına. doğal olarak yine tehdit olarak algıladı. ama bu sefer ignore seçeneği de vardı onu seçmiştim. bi daha tehdit olarak algılamadı :) şuan müsait değilim. ama yarın vakit bulursam bi daha denerim :)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Bence bu normal bişey bazı programlar adware reklam barındırıyor yada trojan olabiliyor o yüzden zararlı görebiliyor... Aslında program güzelde eksiği var oda zararlı gördüğü yazılımı ona tanıtsak bu zararlı değil arkadaş desek oda okey abicim bidaha engellemeyeyim diyebilse keşke bu yok işte bi eksiği bu...
Hocam exe dosyasını @__kadıköyRAP__ den almıştım. Kodu kendisi yazmıştı. :D Kadıköy içine reklam koyduysa birşey diyemem. :P

Hatırladığım kadarıyla bulut sistemi var bunda başkası zararlı diye eklediğinde bizdede zararlı gözüküyor.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
yok hocam. dogtaki tiki kaldırmadan ignore edebiliyoruz. ben önceden kullanırken office 2007nin excelcnv.exe dosyasını karantinaya alıyodu sürekli. ben de korumayı kapatıp dosyayı karantinadan çıkarttım. sonra manuel tarama yaptım exe dosyasına. doğal olarak yine tehdit olarak algıladı. ama bu sefer ignore seçeneği de vardı onu seçmiştim. bi daha tehdit olarak algılamadı :) şuan müsait değilim. ama yarın vakit bulursam bi daha denerim :)
@shadowknight Şimdi benim sorunum şu bu program açıkken tivibuyu açmaya çalıştığımda bu program engelliyor ama hiç bi bildirim göstermiyor ben tivibunun klasörünü tarattığımda ise hiçbi zararlı yok diyor benim düşüncem tivibunun solunda eşşek kadar reklam varya onu zararlı olarak algılıyor diye düşünüyorum bu programı kapatınca tivibu açılıyor bunun engellediği kesin yanii...

Senin tivibu varsa onunla bi denesene...

--- Mesaj Güncellendi ---

Hocam exe dosyasını @__kadıköyRAP__ den almıştım. Kodu kendisi yazmıştı. :D Kadıköy içine reklam koyduysa birşey diyemem. :P

Hatırladığım kadarıyla bulut sistemi var bunda başkası zararlı diye eklediğinde bizdede zararlı gözüküyor.
Vayy Ali hackermı olmuş??..:laugh::laugh:

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
autoit v3 yükle şu kodu yazıp compile et sonra tarattır [MENTION=48671]muratflash[/MENTION] :D

Kod:
While 1
Sleep(10)
$pos = MouseGetPos()
$pixelrengi = PixelGetColor($pos[0],$pos[1])
ToolTip(Hex($pixelrengi,6))
WEnd

malware diye gördüğü işte buydu bu programın :D

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
@shadowknight Şimdi benim sorunum şu bu program açıkken tivibuyu açmaya çalıştığımda bu program engelliyor ama hiç bi bildirim göstermiyor ben tivibunun klasörünü tarattığımda ise hiçbi zararlı yok diyor benim düşüncem tivibunun solunda eşşek kadar reklam varya onu zararlı olarak algılıyor diye düşünüyorum bu programı kapatınca tivibu açılıyor bunun engellediği kesin yanii...

Senin tivibu varsa onunla bi denesene...

anladım hocam. benim tivibu yok maalesef. ben zararlı diye uyarı veriyo diye düşünmüştüm.