Sağol twilight9 teşekkürler:thumbup1:
Ya forum böyle arada Kaspersky keyi dağıtacağız dese varya ne güzel olur, üye patlaması yaşanıyor...
Online Rekorumuz: 11.414 Üye İle 22-10-2009 Saat 22:22 gerçekleşmiştir.
Arkadaşlar Pandadan lisans alabililen varmı ?
)) çok komiksiniz, söyledikleriniz bilinç altınızdaki pişmanlığın ürünüdür...
Bu kampanya ile ilgisi olmayan keyler var elimde isteyen bana mail atsın. Kimisi 2 aylık kimisi 2 yıllık. Kara listeye alınınca silip yeni keyi girersiniz.
militarist@windowslive.com
Kasperin kendisi dağıtıyor hocam yani bu keyleri kimseyle paylaşılmadığı sürece black liste düşmiyecektir. Senin dediğin olay @Militarist verdiği keyler için geçerlidir.Ben vermem ama piyasada key bulmak hiç zor değil bunları kaspersky dağıtmıyordur sonuçta
paylasan forum nerede
yahu setup yarıda kaldı ksp 10 u yukledik lisansı alamadık
birisi bulentgurkantuna@hotmail.com adresine kaspersky key paylasabilirmi rica etsem![]()
Bana da gelmedi panda dan key Militarist ben de alabilirim dostum panda key varsa loweee@msn.com teşekürler
Bana da kaspersky key verir misiniz
atilla_orak_41@hotmail.com
Dünden beri kasperkskyın sitesinde key almaya çalışıyorum şu windows partydeki hiçbir host maili kabul etmedi ya lütfen bir tane key verin kaspersky 2010 için lütfen mailim yazıyor mesajda.
Kardeş valla kendim kullanacam.Dünden beri belki 100e yakın host mail denedim error bilmem ne hatası veriyor lütfen kardeş lisans lazım beni iyi tanıyanlar kaspersky fanatiği olduğumu bilirler başkasına verip napayım lisansı lütfen kardeş çok ihtiyacım var.Özel mesajdan ya da mailime yollarsın yollayacaksan.
atilla_orak_41@hotmail.com
Bu arada kaspersky 2010un final türkçe sürümü çıktı mı?Sitesinde türkçe sürüm devam ediyor yazıyorda diğer sürümlerin indirme linki var ama türkçeninki devam ediyor yazıyor.
Kardeş 3 gün değil dün sabah sitesinden 1 yıllık lisans alındığı haberini duydum dün sabahtan beri akşama kadar denedim ara ara bugünde denedim biraz olmadı son umudum sensin işte olmassa zaten diğer antivirüslere geçecem yoksa ilk tercihim kaspersky ve bu tercihten vazgeçmeye de hiç niyetim yok.
Kısacası lütfen bir kaspersky 2010 lisansı gönder kardeş.
Sağol kardeş Allah ne muradın varsa versin(biraz dilenci gibi oldu)
Çok sağol.Sen kendi kullanacağın lisansı mı yolladın yoksa kendi kullanacağından başka bir lisans mı bu?Kendi kullanacağın lisanssa valla hiç bulaşmam o lisansa sonuçta kendi lisansını yollamış olursun kabul edemem eğer kendi kullanacağın lisanssa.
atakansoylu@gmail.comvarsa kaspersky keyi alabilirmiyim.panda keyi mevcut gönderebilirim isteyen olursa.