[Sona erdi] 1 Yıllık Kaspersky, Norton, Panda lisansları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

chotanaqk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler bayanlar biri banada gönderebilirmi yaw
gökten key yağıyo bi bize düşmedi =)

Not: Şimdiden çok tşkkürler.
Kaspersky key lazım.

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Sağol twilight9 teşekkürler:thumbup1:

Ya forum böyle arada Kaspersky keyi dağıtacağız dese varya ne güzel olur, üye patlaması yaşanıyor...

Online Rekorumuz: 11.414 Üye İle 22-10-2009 Saat 22:22 gerçekleşmiştir.

Mühim olan o üyelerin kalıcı olması.

fthtsdmr

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Arkadaşlar Pandadan lisans alabililen varmı ?

dctor

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar banada lazım karsberski key yoolayan olursa hayır duamı alır

fthtsdmr

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Fazla varsa yollayabilirsen çok makbule geçer.Teşşekkürler.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130

fthtsdmr

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Teşekkürler.Kaspesky içinde key yollamıştın çok sağulasın.

uyducu engin_22

Asistan
Reaksiyon puanı
5
militarist dostum seni tebrik ediyorum keşke herkes senin gibi paylaşımcı olsa ve bu kadar uğraşsa yardım için allah razı olsun dostum iyi geceler

uyducu engin_22

Asistan
Reaksiyon puanı
5
arkadaşlar ne olursa olsun militarist arkadaşımız yardım için paylaşım yapmış biizim için uğraşmıştır ne olursa olsun teşekkürü hak ediyor saygılar

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bana da kaspersky key verir misiniz

atilla_orak_41@hotmail.com

Dünden beri kasperkskyın sitesinde key almaya çalışıyorum şu windows partydeki hiçbir host maili kabul etmedi ya lütfen bir tane key verin kaspersky 2010 için lütfen mailim yazıyor mesajda.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Bana da kaspersky key verir misiniz

Dünden beri kasperkskyın sitesinde key almaya çalışıyorum şu windows partydeki hiçbir host maili kabul etmedi ya lütfen bir tane key verin kaspersky 2010 için lütfen mailim yazıyor mesajda.

3 gündür hiç lisans alamadın mı?

Kendin kullanacaksan söyle kendim için ayırdığın son bir tane 1 yıllık var onu göndereceğim sana. Başkası için istiyorsan vazgeç.

Bu arada format vaktim geldi.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Kardeş valla kendim kullanacam.Dünden beri belki 100e yakın host mail denedim error bilmem ne hatası veriyor lütfen kardeş lisans lazım beni iyi tanıyanlar kaspersky fanatiği olduğumu bilirler başkasına verip napayım lisansı lütfen kardeş çok ihtiyacım var.Özel mesajdan ya da mailime yollarsın yollayacaksan.

Bu arada kaspersky 2010un final türkçe sürümü çıktı mı?Sitesinde türkçe sürüm devam ediyor yazıyorda diğer sürümlerin indirme linki var ama türkçeninki devam ediyor yazıyor.

Kardeş 3 gün değil dün sabah sitesinden 1 yıllık lisans alındığı haberini duydum dün sabahtan beri akşama kadar denedim ara ara bugünde denedim biraz olmadı son umudum sensin işte olmassa zaten diğer antivirüslere geçecem yoksa ilk tercihim kaspersky ve bu tercihten vazgeçmeye de hiç niyetim yok.

Kısacası lütfen bir kaspersky 2010 lisansı gönder kardeş.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Kardeş valla kendim kullanacam.Dünden beri belki 100e yakın host mail denedim error bilmem ne hatası veriyor lütfen kardeş lisans lazım beni iyi tanıyanlar kaspersky fanatiği olduğumu bilirler başkasına verip napayım lisansı lütfen kardeş çok ihtiyacım var.Özel mesajdan ya da mailime yollarsın yollayacaksan.

Bu arada kaspersky 2010un final türkçe sürümü çıktı mı?Sitesinde türkçe sürüm devam ediyor yazıyorda diğer sürümlerin indirme linki var ama türkçeninki devam ediyor yazıyor.

Kardeş 3 gün değil dün sabah sitesinden 1 yıllık lisans alındığı haberini duydum dün sabahtan beri akşama kadar denedim ara ara bugünde denedim biraz olmadı son umudum sensin işte olmassa zaten diğer antivirüslere geçecem yoksa ilk tercihim kaspersky ve bu tercihten vazgeçmeye de hiç niyetim yok.

Kısacası lütfen bir kaspersky 2010 lisansı gönder kardeş.

Windows live mail sapıttı. Dur pm ile gönderiyorum.

Elimde başka 1 yıllık lisans yok beyler!

Gönderdim ExCeLLeNT

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Sağol kardeş Allah ne muradın varsa versin(biraz dilenci gibi oldu:D )

Çok sağol.Sen kendi kullanacağın lisansı mı yolladın yoksa kendi kullanacağından başka bir lisans mı bu?Kendi kullanacağın lisanssa valla hiç bulaşmam o lisansa sonuçta kendi lisansını yollamış olursun kabul edemem eğer kendi kullanacağın lisanssa.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Sağol kardeş Allah ne muradın varsa versin(biraz dilenci gibi oldu:D )

Çok sağol.Sen kendi kullanacağın lisansı mı yolladın yoksa kendi kullanacağından başka bir lisans mı bu?Kendi kullanacağın lisanssa valla hiç bulaşmam o lisansa sonuçta kendi lisansını yollamış olursun kabul edemem eğer kendi kullanacağın lisanssa.

Güle güle kullan. Rahat ol.

atakans

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
varsa kaspersky keyi alabilirmiyim.panda keyi mevcut gönderebilirim isteyen olursa.

Tr_My

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende bir adet kaspersky key rica ediyorum.İlgilenen arkadaşa şimdiden teşekkürler.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Herkesi gönderildi bir bana yok herhalde

boogei

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
/houseparty.com üyeliği alamıyorum. Bu konuda bilgisi olan varmı? Kis key almam için buraya üye olmam gerektiği yazıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...