[Sona erdi] 1 Yıllık Kaspersky, Norton, Panda lisansları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

engin_er

Asistan
Reaksiyon puanı
2
nortondan alamadım ama iobitten aldım
zaten norton 180 günlük bedavayı az önce yüklemiştim
bitincede norton bir yıllığı yükleriz artık

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Müthiş oldu haa sağolasın....Hepsini almak lazım....

maninblack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
At the conclusion of the install process, please input the unique code you received at the Windows 7 launch event. Enter the code when prompted with the term “subscription renewal code” or “product key” to ensure that the software continues working after the original 30-day trial.

Arkadaşlar nortonun sitesinde ad soyad adres vs. bilgisi istedikten sonra böyle bir yazı çıkıyor. Buradan anladığım kadarıyla Windows 7 işletim sistemi alanlar (veya 30 gün içinde alacaklar) windows 7 ile birlikte verilecek kodu nortona yazmaları gerekiyor. Daha sonra norton 1 yıllık lisansı mail atıyor. Yani Windows 7 si olmayana bedava da yok...:D

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
yaw arkadaşlar bu devirde kim kime bir şeyi bedavaya veriyor :)
arkadaşın söylediği doğru win7 alacaklara 1 yıllık bedava oluyor...

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
At the conclusion of the install process, please input the unique code you received at the Windows 7 launch event. Enter the code when prompted with the term “subscription renewal code” or “product key” to ensure that the software continues working after the original 30-day trial.

Arkadaşlar nortonun sitesinde ad soyad adres vs. bilgisi istedikten sonra böyle bir yazı çıkıyor. Buradan anladığım kadarıyla Windows 7 işletim sistemi alanlar (veya 30 gün içinde alacaklar) windows 7 ile birlikte verilecek kodu nortona yazmaları gerekiyor. Daha sonra norton 1 yıllık lisansı mail atıyor. Yani Windows 7 si olmayana bedava da yok...:D

Onu da yazarız. Kod'dan bol ne var. :D

Satış fişindeki vergi numarasını istemiyorlar ya.

Pointer*

Asistan
Reaksiyon puanı
9

Yanlis anlamissin.Windows 7 cikis kampanyasindan(bir nevi win 7 serefine demek gibi) diyor.Sadece win 7 icin degil yani.Ve 30 gun meselesinde de 30 gün içinde win7 alacaklar hakkinda degil, 30 gunluk norton deneme surumu almis olanlari soyluyor.

gloster

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
ben indirdim nis2010 ama zannedersem 30 günlük

cnr

Asistan
Reaksiyon puanı
5
kaspersky icin elinde fazla key olan varsa gonderebilirmi?

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Güzel haber Pointer* !

Saat 12'yi geçsinde alıyım kaspersky'den bir lisans.

Acaba Internet Security 2009'da da geçerli oluyor mu lisans yoksa illaki 2010 mu kurmam gerekiyor ?

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
teşekkürler Pointer*, kaspersky için key arıyordum paylaşımın işimi görecek.

Pointer*

Asistan
Reaksiyon puanı
9

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Ben norton için cevap vermiştim. kaspersky içinde aynı durum geçerli olması lazım. Lisans serileri ayrıdır çünkü.

lukande

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Paylaşım için teşekkürler.

Kaspersky'dan haberdardım ama diğerlerini bilmiyordum. Ancak benim bildiğim kadarıyla KIS 2010 key dağıtımı yalnız USA'de yaşayanlar için geçerli olacak, bunun anlamı şu: Mevcut IP'lerinizle bu dağıtımdan yararlanamayacaksınız, amma ve lakin USA menşeili proxy kullanımı bu sorun için çözüm olacaktır sanırım.

Bunun dışında gözönünde bulundurulması gereken bir diğer husus da: KIS 2010 için geceyarısını bekleyeceğini söyleyenler olmuş, USA ile aradaki saat farkından dolayı key dağıtımı beklediğiniz saatte olmayabilir..

Son olarak bir olasılığı söyleyeyim; kullanacak olduğunuz güvenlik programları kurulum aşamasında yada program kurulduktan sonra windows7 kullanmadığınızı tespit edip, lisansınızı geçersiz kılabilir, ama başta da söylediğim gibi bu sadece bi tahmin, böyle bir uygulamaya gitmemiş de olabilirler..

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
O da tamam :)

2eg677m.png

engin_er

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Evet basta 30 gunluk ama 1 haftaya kadar 1 yillik lisans mailinize gelecek.

inşallah gelir bugün 180 günlük kurdum gayet güzel daha öncede xp varken kurmuştum artık norton eski norton değil makinayı kasmıyor.

yeni gelecek key le 1 yıllık yaparız:thumbup1:

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Paylaşım için teşekkürler.

Kaspersky'dan haberdardım ama diğerlerini bilmiyordum. Ancak benim bildiğim kadarıyla KIS 2010 key dağıtımı yalnız USA'de yaşayanlar için geçerli olacak, bunun anlamı şu: Mevcut IP'lerinizle bu dağıtımdan yararlanamayacaksınız, amma ve lakin USA menşeili proxy kullanımı bu sorun için çözüm olacaktır sanırım.

Bunun dışında gözönünde bulundurulması gereken bir diğer husus da: KIS 2010 için geceyarısını bekleyeceğini söyleyenler olmuş, USA ile aradaki saat farkından dolayı key dağıtımı beklediğiniz saatte olmayabilir..

Son olarak bir olasılığı söyleyeyim; kullanacak olduğunuz güvenlik programları kurulum aşamasında yada program kurulduktan sonra windows7 kullanmadığınızı tespit edip, lisansınızı geçersiz kılabilir, ama başta da söylediğim gibi bu sadece bi tahmin, böyle bir uygulamaya gitmemiş de olabilirler..

O kadar kasacaklarını tahmin etmiyorum :)

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Norton alıcam, form doldurma açık

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Aviram bitti:)Bi yerlerden ücretsiz bişiler bulmam gerek:)

maske500

Doçent
Reaksiyon puanı
0
işallah şimdi verirler de beklediğime değer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...