Militarist
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 130
kayıt olduktan sonra email adresıne hemenmı key gelıyo.aldım dıyosunuzda?
Arkadaşlar verilen hostlar artık çalışmıyor. Elinde başka host olanlar varsa lütfen paylaşsın... :flowers:
çok saol yaa aldım sonunda çok iyi olduartzxp@gmail.com 10 taen aldım çabul olun...
bir tane daha : Austin814@gmail.com
say55@shiftdelete.netBeyler mail adreslerinizi buraya yazın sizin adınıza almaya çalışacağım
http://houseparty.com/windows7ca bu adrese girin sağdaki dairelerden birine tıklayın aşağıda çıkan nicklerden sonuna @gmail.com ekleyerek deneyin kasperde forum dolduruyorsunz ya email adrese kendi mailinizi yazın hostada bu siteden eklediğiniz ismi yazın
arkadaşlar aç gözlülük yapmayalım
justsetmefree aldığın 99 tane keyin turşunumu kurucaksın ayıptır bu kadar olmaz...
Beyler tahmin edebileceğiniz gibi arkadaşlarım içinde key almak istiyorum.Bunu yapmamın 2 yolu var.Ya ben herkes için key alırım yada arkadaşlarıma forumun adresini söylerim onların almasını sağlarım.Eğer arkadaşlarımda foruma gelirse zaten forum çökme aşamasında ve eğer arkadaşlarımda gelirse sitenin yoğunluğu daha çok artıcak bu nedenle kendim alıyorum.Eğer isterseniz arkadaşlarıma link atıyım ve zaten zor açılan konu hiç açılmasın bunu mu istiyorsunuz.
@mei Kimseden ayıp nedir öğrencek değilim.İstersem 999 tane alırım ve 1 tanesini kullanırım.Sende konunun içindesin bende konunun içindeyim hızlı davran alabiliyorsan al ortamı germe !
Beyler mail adreslerinizi buraya yazın sizin adınıza almaya çalışacağım