[Sona erdi] 1 Yıllık Kaspersky, Norton, Panda lisansları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rule_06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kayıt olduktan sonra email adresıne hemenmı key gelıyo.aldım dıyosunuzda?

ultrAslan91

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar verilen hostlar artık çalışmıyor. Elinde başka host olanlar varsa lütfen paylaşsın... :flowers:

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
teşekkürler arkadaşlar. bana da mail gelmiş. 1 yıllık bedava kis 2010 :D

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
birisi yeni bir host yazarsa sevinecegiz

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15

Bundan da aldım bir tane teşekkürler :)

kayıt olduktan sonra email adresıne hemenmı key gelıyo.aldım dıyosunuzda?

Evet hemen geliyor.

Arkadaşlar verilen hostlar artık çalışmıyor. Elinde başka host olanlar varsa lütfen paylaşsın... :flowers:

Evet hostlar çalışmıyor artık yeni host varsa paylaşırsanız sevinirim arkadaşa da alıcam yada fazla alan varsa bana yollarsa sevinirim.

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
beyler alanlar almasın lütfen bu kadar aç gözlü olmayalım alamayan bir ton insan var.

fthtsdmr

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Yaa bitane bile alamadım çok hızlısınız arkadaşlar :D

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
justsetmefree aldığın 99 tane keyin turşunumu kurucaksın ayıptır bu kadar olmaz...

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Beyler mail adreslerinizi buraya yazın sizin adınıza almaya çalışacağım

emre91

Asistan
Reaksiyon puanı
1
http://houseparty.com/windows7ca bu adrese girin sağdaki dairelerden birine tıklayın aşağıda çıkan nicklerden sonuna @gmail.com ekleyerek deneyin kasperde forum dolduruyorsunz ya email adrese kendi mailinizi yazın hostada bu siteden eklediğiniz ismi yazın

arkadaş yazmıştı ama gözünüzden kaçtı galiba :D

bu arada pandanın siteside bozuk :D
http://us.pandasecurity.com/windows7party/index.html

Our site is currently experiencing technical difficulties. We are working to fix the problem now and will have the site up again as soon as possible. Please check back in 1-2 hours and thank you for your patience. We apologize for the inconvenience.

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
arkadaşlar aç gözlülük yapmayalım

justsetmefree aldığın 99 tane keyin turşunumu kurucaksın ayıptır bu kadar olmaz...

Beyler tahmin edebileceğiniz gibi arkadaşlarım içinde key almak istiyorum.Bunu yapmamın 2 yolu var.Ya ben herkes için key alırım yada arkadaşlarıma forumun adresini söylerim onların almasını sağlarım.Eğer arkadaşlarımda foruma gelirse zaten forum çökme aşamasında ve eğer arkadaşlarımda gelirse sitenin yoğunluğu daha çok artıcak bu nedenle kendim alıyorum.Eğer isterseniz arkadaşlarıma link atıyım ve zaten zor açılan konu hiç açılmasın bunu mu istiyorsunuz.

@mei Kimseden ayıp nedir öğrencek değilim.İstersem 999 tane alırım ve 1 tanesini kullanırım.Sende konunun içindesin bende konunun içindeyim hızlı davran alabiliyorsan al ortamı germe !

bozayi666

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Haklısın justsetmefree arkadaşlar kimin ne kadar aldığı kimseyi ilgilendirmez :) hızlı olan alır :)

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
ortamı germe derken sen geriyorsun, daha fazla germe şu yazdığın post sayısına göre yaptığın işlere bakarsak topluluktan hiç birşey alamamışsın...

mseker32

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Beyler tahmin edebileceğiniz gibi arkadaşlarım içinde key almak istiyorum.Bunu yapmamın 2 yolu var.Ya ben herkes için key alırım yada arkadaşlarıma forumun adresini söylerim onların almasını sağlarım.Eğer arkadaşlarımda foruma gelirse zaten forum çökme aşamasında ve eğer arkadaşlarımda gelirse sitenin yoğunluğu daha çok artıcak bu nedenle kendim alıyorum.Eğer isterseniz arkadaşlarıma link atıyım ve zaten zor açılan konu hiç açılmasın bunu mu istiyorsunuz.

@mei Kimseden ayıp nedir öğrencek değilim.İstersem 999 tane alırım ve 1 tanesini kullanırım.Sende konunun içindesin bende konunun içindeyim hızlı davran alabiliyorsan al ortamı germe !

fark etmez kendine yakışanı yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...