cenkkkk
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 373
Arkadaşlar sizinde download hızınız büyük oranda düştü mü? 35mbps’den 10mbps’e düşmüş durumda şuan benim.
bu tek ttnet değil bende sonl kullanıyorum bende yaşadımBen 3-4 gündür yaşıyorum bu durumu, bunun için bilgisayarımı bile sıfırladım. Hızı düşürdü galiba TTNet.
Aynen öyle ben TTNet kullandığım için dedim.bu tek ttnet değil bende sonl kullanıyorum bende yaşadım
Hangi uygulamayı kullanıyorsun bunun için başkan?Şimdi kontrol ettim yine 30 u gördüm rahatca Tttnet
33.54 gösterdi şimdi TTNet.uygulama değil direk speedtest.net
Speedtest by Ookla kurdum hemen mağazadan.İnternet Hız Testi, Download & Upload Speedtest
Türk Telekom hız testi aracı sayesinde, internet hızınızın indirme(download), yükleme(upload) ve ping(ms) verilerini hızlı bir şekilde ölçümleyebilirsiniz.hiztesti.turktelekom.com.tr
iki siteden de kontrol edebilirsiniz![]()
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps.www.speedtest.net
An itibariyle dowload hızı 32.88, upload 4.74 çıktı.Şimdi gece 12'den itibaren normal seviyeye geri döndü. Demek ki gece 12'ye kadar yapılan bir kısıtlama var. Şuan 35mbps'de download.
Speedtest by OoklaKullandığınız hız testi uygulaması var mı ? site hariç
Benim internet de yavaşlamıştı ama sonradan sanki biraz düzelir gibi oldu.Arkadaşlar sizinde download hızınız büyük oranda düştü mü? 35mbps’den 10mbps’e düşmüş durumda şuan benim.