Son Zamanlarda Forumda Sıklıkla Görünen

sdnxx

Asistan
Reaksiyon puanı
10
bu tür resimleri sık sık paylaşmak görüntü kirliliği oluşturuyor, hemde bi anlam ifade etmiyor

ara sıra kullanılsa bir şey demiyorum, ama aynı konu başlığına devamlı bu fotolar eklenince hem sayfa geç yükleniyo, hemde konuyu sulandırıyo..

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
bu tür resimleri sık sık paylaşmak görüntü kirliliği oluşturuyor, hemde bi anlam ifade etmiyor

ara sıra kullanılsa bir şey demiyorum, ama aynı konu başlığına devamlı bu fotolar eklenince hem sayfa geç yükleniyo, hemde konuyu sulandırıyo..
nasıl bir anlam taşıdığı bilinmeyen bir konuda istediğin resmi koy ne + bi anlam kazanır ne de -

iki türlüde hiç bir anlamı olmayan bir konu

sdnxx

Asistan
Reaksiyon puanı
10
nasıl bir anlam taşıdığı bilinmeyen bir konuda istediğin resmi koy ne + bi anlam kazanır ne de -

iki türlüde hiç bir anlamı olmayan bir konu

bi yerleri ima etmeye çalışmıyorum sadece gördüğüm görüntünün fikir üretip, yazı yazmayı engellediğini belirtmeye çalıştım

resimlerin yayınlanmasına karşı değilim, isteyen mesajına eklesin. mesela adana büyükşehir başkanın fotosu insanı gülümsettiriyooo :) güzel

ama bunu forumda devamlı sık sık ypmanın konuları sulandıracağını düşünüyorum , kirlilikte oluşturuyo, bundan dolayı daha az kullanılsın dedim

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
toplamda 3 konuya resim koydum ilk 2si ilk bulduğum zaman bu sonuncusada işte sosyal mesajlı konu

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
iletişimde sözcüklerin değeri %10 dur
İletişimde ses tonunun değeri % 30 dur...
iletişimde Beden Dili-Jest ve mimikler in değeri %60

forumda beden dili yok, ses tonu yok...

Forumda sadece % 10 ile kendimizi ifade etmeye çalışıyoruz...

işte bu yüzden birbirimizi tanımıyoruz...

işte bu yüzden birbirimizi anlamıyoruz...

Ben derdimi anlatmaya çalıştım...

Anlayan anlamıştır...
Anlamayan a saygım sonsuz % 10 ile bu kadar oluyor... :flowers:
dediğin gibi olsun %60 olsun mimikler :) bu konulara resim koyan arkadaşlar da o andaki yüzifadelerine benzer şekilde resim bulup koymuşlar %60 olmasa bile %45-50 seviyesinde anlayabiliyoruz onları :)

dediğin gibi mimikj önemli ve forumda da o resimlerle anlaşıyor arkadaşlarımız mimiklerinin temsili şeklinde

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Bence tartışmaya gerek yok. Son zamanlarda boyutları oldukça büyük olan ve çocukca duran resimlerle cevap vermek son derece mantıksız ve SDN ye yakışmayan birşey. Bence de yasaklanmalı

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Genelev ve konuyla direk alakalı:)Sportif bişey sonuçta o da değilmi.

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
SDN Ofisde sıradan bir gün daha... Yetkililerin görüşü gelene kadar bekleyelim bakalım..
Bu konudan birşey çıkmaz...

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Yorumlara konudaki gibi resim koyunca Bonus mu veriyorlar. Forumu kirletmekten başka birşey değil.

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
520
simdiye kadar sadece iki akillica yorum gordum

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Başkasını rahatsız etmediği sürece özgürlüklerden yanayım.:)Hoşumuza gitse de gitmese de bu gibi resimlerle cevap vermeye çalışanları engelleyemeyiz.

Bu konuda rahatsızlık duyduğunu belirtmişsin Elbruz46 burası normal rahatsızlığını bildirmişsin..Ancak sonunda '''bu böyle olmaz kullanmayın'' demişsin.İşte onu diyemeyiz.Biz rahatsızlığımızı bildirirsek ve bu destek görürse zaten o resimli cevapları abartanlar ya yalnız kalacaktır ya da yavaş yavaş geri adım atacaktır.

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Genelev ve konuyla direk alakalı:)Sportif bişey sonuçta o da değilmi.
iletişimde sözcüklerin değeri %10 dur
İletişimde ses tonunun değeri % 30 dur...
iletişimde Beden Dili-Jest ve mimikler in değeri %60

Yüklendiğinde genelev çıkıyor , kendini ifade ettiği oran olarak...

Son zamanlarda forumda sıklıkla görülen ,kendi başlattığı bir moda olmasın sakın...

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
super modlar forumdakı bu dusmanlık ıcın bırseyler yapmayı dusunmuyorlar mı acaba

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Senin genelevli resimden de bahsedelim o zaman?
valla doğru söze ne denir Allah kimseyi bu duruma düşürmesin ,tam kapaklık oldu ayrıca Elbruz yaptığın açıklama sana göre tamamen doğru bunu biliyorum ama bu hem senin kendi zekana hem de diğer insanların zekalarına hakaret olmuyor mu? Adama sorarlar, ben kendim direkt konuyla ilgili olanı yapıp koydum dğerleri ise bunu bilinçsizce yapıyor demeye getirmek bu bahsettiğin şeyleri aslında kendi kendine basitleştirmek olmuyor mu?

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
super modlar forumdakı bu dusmanlık ıcın ırseyler yapmayı dusunmuyorlar mı acaba
X görüşlülerle Y görüşlüler için ayrı forumlar açmayı düşünüyolarmış

k.bakmayın ama birileri bişilerden sıkılıyo ve yapmayalım diyo ama aynı şeyi kendi yapıp tezatlık oluşturuyo
sonra birileri bi laflar ediyo kanıtla diyosun bir daha uğramıyo bile o konuya
birileri bişi söylüyo kelimelerinin altında yatan şeytanlığı herkes görüyo ama kendisi hala ben iyi niyetliyim meleğim diyo
bu siyaset değil başka bişi diyip siyasi konulara el atılıyo

bu forumdaki kimse aptal değil arkadaşlar ama millet birilerini aptal yerine koymaya kalktıkcada düşmanlıklar devam edicektir.
Benim bu forumdan bi zorhaka düşmanlığım vardır onunda sebebi bende saklıdır(bilen bilir belki neyse) bunun dışındada kimseye laf etmem (duruma göre)
ama biri beni salak yerine koymaya çalışır ya da bana iftira atarsada SÖZLE ANLAMAZSA RESİMLERLE ANLATIRIM. karşımdaki mod da olsa sözümü esirgemem örnek: Spybot

kelb

Doçent
Reaksiyon puanı
6
yukarıdaki tarzda resim koyanlar bence seviyesizdir. bunun kişisel değil toplumsal bir sorun olduğunu zannediyorum. seviyeyi yükseltmek zaman alacaktır. forumda bu tür resimlere karşıyım.

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Noluyor burada dağılın uleynn..

25i6b81.jpg

Şaka bir yana forum davetiye sistemine geçti halen bir takım husumetler devam ediyor kimse kimsenin görüşünü paylaşacak değil aynı görüşte olmadığı içinde düşman olacak değil...

Elbruz öncelikle beni az çok tanırsın sana karşı en ufak husumetim yok ama kabul etmeliyim ki genelev şakası abartılı bir şakaydı yani Gs yi apo şerefsizide tutuyor her gs li pkklıdır mantığı ortaya çıkmaz.

Konuya gelirsek her kullanıcıdan bahsettiğin gibi resim ile cevap olayı yapılırsa foruma ayrı bir yük getireceğinden ileride zaten yasaklanabilir :)

Ama dozunu kaçırmadan yapıldığında ise böyle cevaplar hem monotonluktan kurtulmamızı sağlıyor hemde yüzümüzde biranlık tebessüm sağlıyor allta jungerman ın bir konudaki yanıtı paylaşıyorum hem foto var hem yazı ayrıca çokta komik geldi bana :)

Nasıl iyi espiri değil mi :D

Ayrıca şu mübarek Ramazanda gereksiz yere birbirinizin kabilini kırmayın...:)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
X görüşlülerle Y görüşlüler için ayrı forumlar açmayı düşünüyolarmış

k.bakmayın ama birileri bişilerden sıkılıyo ve yapmayalım diyo ama aynı şeyi kendi yapıp tezatlık oluşturuyo
sonra birileri bi laflar ediyo kanıtla diyosun bir daha uğramıyo bile o konuya
birileri bişi söylüyo kelimelerinin altında yatan şeytanlığı herkes görüyo ama kendisi hala ben iyi niyetliyim meleğim diyo
bu siyaset değil başka bişi diyip siyasi konulara el atılıyo

bu forumdaki kimse aptal değil arkadaşlar ama millet birilerini aptal yerine koymaya kalktıkcada düşmanlıklar devam edicektir.
Benim bu forumdan bi zorhaka düşmanlığım vardır onunda sebebi bende saklıdır(bilen bilir belki neyse) bunun dışındada kimseye laf etmem (duruma göre)
ama biri beni salak yerine koymaya çalışır ya da bana iftira atarsada SÖZLE ANLAMAZSA RESİMLERLE ANLATIRIM. karşımdaki mod da olsa sözümü esirgemem örnek: Spybot

Baksen..:)

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
yalan mı? çabuk unuttun galiba koyduğun video yu?? hani içinde malum kelimelerin geçtiği başlığa +18 ibaresi koymadığın ve hatta zar zor konuyu sildiğin video

watch?v=eIGbixJrpQU 2:20
unutmuşsan youtubedan erişebilirsin malum kelimede 2:20 de söyleniyo ;) hani biz yazdığımızda ceza aldığımız seninse sadece konuyu silip açıklama olarakda "silmicektim ama neyse" dediğin video ;) hani şu sürüsüyle şikayet raporu bıraktığımız :) hatırlamışsındır artık...

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
yalan mı? çabuk unuttun galiba koyduğun video yu?? hani içinde malum kelimelerin geçtiği başlığa +18 ibaresi koymadığın ve hatta zar zor konuyu sildiğin video

unutmuşsan youtubedan erişebilirsin malum kelimede 2:20 de söyleniyo ;) hani biz yazdığımızda ceza aldığımız seninse sadece konuyu silip açıklama olarakda "silmicektim ama neyse" dediğin video ;) hani şu sürüsüyle şikayet raporu bıraktığımız :) hatırlamışsındır artık...

Sen daha ordamı kaldın....:rolleyes:

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Tüm yabancı forumlarda bu resimler paylaşılıyor. Ama orada spoiler butonu diye bir şey var.Sadece tıkladığınızda o resimler çıkıyor. Eğer tıklamazsanız resmi göremiyorsunuz. Artık bir forum kültürü olmuş bu komik resimleri kulanmak normal. Bence spoiler butonu eklenmeli foruma.

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Sen daha ordamı kaldın....:rolleyes:
yok hani unuttun ya o yüzden bi hatırlatim dedim tartışmamızı :wink:

Tüm yabancı forumlarda bu resimler paylaşılıyor. Ama orada spoiler butonu diye bir şey var.Sadece tıkladığınızda o resimler çıkıyor. Eğer tıklamazsanız resmi göremiyorsunuz. Artık bir forum kültürü olmuş bu komik resimleri kulanmak normal. Bence spoiler butonu eklenmeli foruma.

katılıyorum :D hatta POWER la bunun bi konusu dahi geçmişti aramızda :D (paranormal activity di galiba)