Son Zamanlarda Forumda Sıklıkla Görünen

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Son zamanlarda forumda sıklıkla rastlanan saçma sapan bir moda başladı...
Artık hangi çoluk çocuk forumunda moda olup buraya sirayet ettiyse bilemeyeceğim...

Forumda konulara cevap yazmak yerine koca koca saçma sapan resimler konulur oldu...

SDN forumda sadeliği ön plana çıkarmak için Forum İmzalarını bile kullanıma açmazken Avatar boyutlarını pire kadar tutarken bu görüntü kirliliği karşısında sessiz kalması hiç hoş değil...

Bence bu tip mesajların yasaklanması gerekiyor diye düşünüyorum...
SDN forumlarına hiç yakışmıyor...

Örnek
haberaytacdurak.jpg

64kyg2.jpg

httpwwwinc.jpg

2qk73b5.jpg

Reaksiyon puanı
189
İnsanlar konuşmayı bilmediği sürece böyle devam eder. Şaşılacak bir şey değil...

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
httpwwwinc.jpg

Senin genelevli resimden de bahsedelim o zaman?

Jeaquares SENİN ZEKANDAN ŞÜPHEM YOK...

Açıklama yaptığımda bir çok kişinin ANLAMAYACAĞINI ama senin ANLAYABİLECEĞİNİ zannediyorum...

Ben forumda eskiden beri o tarz çalışmaları zaman zaman yapıyorum...

Ama yaptıklarım oradan buradan ALINTI DEĞİL...

Konu ile DİREK alakalı...

Kendi Üretimim...

KONUYA cevap niteliğinde...,

Örn. Çift Monitörlü Notebook çıktı...
Hemen ardındna ben 3 Monitörlü Laptop Tasarlamışım...

Örn. Galatasaray HERYERDEYİZ
Heryerideyiz e cevap olarak HERYERİN İÇİNDE UMMADIK YERLER de ÇIKABİLİR düşüncesiyle en uç şekilde bir Fotomanipulasyon HAZIRLAMIŞIM...

Örn. Karargaht ın METRO daki KIZ meselesi... O konuda ROMAN olur burdan esprisine karşılık
Bir KİTAP TASARLAMIŞIM...

Hepsi KENDİ ÜRETİMİM...
KONU İle direk ALAKALI...

SAĞDAN SOLDAN GÖRÜP ÖZENİLEREK YAPILMIŞ ŞEYLER DEĞİL!!!

Umarım derdimi anlatabilmişimdir...:flowers:

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Hepsini ben yaptım. Paint'ten hem de :) Bi puroplem mi vardı ?

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Hayır saygıdan bahsediyorsun ya sürekli, ondan diyorum. Galatasaraylı bir bayan olarak o resim beni çok rahatsız etti. Direkt hakaret vardı orada, öyle şaka olmaz. Aynı şeyi biz yapsak şiir gibi söverdin resmin altına. Ama bu üstte duran resimler dalga geçme amaçlı konulan siyasi ya da dini içeriğe sahip olmayan ve hakaret içermeyen resimler.

İşte bu sebeple benim senin zekandan şüphem var.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Hayır saygıdan bahsediyorsun ya sürekli, ondan diyorum. Galatasaraylı bir bayan olarak o resim beni çok rahatsız etti. Direkt hakaret vardı orada, öyle şaka olmaz. Aynı şeyi biz yapsak şiir gibi söverdin resmin altına. Ama bu üstte duran resimler dalga geçme amaçlı konulan siyasi ya da dini içeriğe sahip olmayan ve hakaret içermeyen resimler.

İşte bu sebeple benim senin zekandan şüphem var.

Bakış Açısı :thumbup1:

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Yok BU FORUMDA Her cevabı dünya kadar MEGAPIXEL lik resimlerle VERMEYİ bende çok iyi bilirim...
Daha bir çok arkadaş da bunu gayet iyi yapabilir...

Forumda o zaman YAZI YAZMAYALIM...

HER KONUDA

HAYVAN kadar GÖRSEL malzme ile CEVAP verelim...

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
İşte insanlar bazılarını eleştirmeden önce kendi yaptıklarına bakmalı ondan sonra konuşmalı...

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
sende koyuyorsun konulara görselleri
Galatasaray konusunda da ortamı gerici gereksiz bir görseldi
ben yaptımda koydum savunması çok saçma.

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
İnsanlar fikirlerini söyledikleri zaman karşı taraf tarafından ciddiye alınmak ister. Bu tür resimlerle verilen cevaplar ise karşı tarafı alaya alma, gırgır geçmek demektir. Söylenen düşünceye saygısızlıktır. Bu yüzden Elbruz46 Arkadaşımıza hak veriyorum.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
İşte insanlar bazılarını eleştirmeden önce kendi yaptıklarına bakmalı ondan sonra konuşmalı...
Ben yaptıklarımı nasıl ve hangi mantıkla yaptığımı açıkladım...
Bundan sonra da yapmaya devam ederim...

Ama alakası olmayan şeyleri aynı gibi görmek aradaki farkı görememek Allah'ın bu dünyada insanları cezalandırma yöntemlerinden biri olsa gerek... Cezalandırılan kişi çoğu zaman bunun farkıda dahi değil... Ancak okuduğunu anlayamamak gibi kötü bir şey iki şeyin arasındaki farkı görememek...

At gözlükleri zaman zaman çıkmalı değil mi?

Megawolt Forumda bu güne kadar bir tane mesajım ile ilgili olumlu düşüncen olmadı...
Her seferinde beni KÜÇÜK DÜŞÜRMEYE AŞAĞILAMAYA çalıştın...

Allah'tan karakteri oturmuş bir insanım ki senin beni aşağılamaya çalışmanla benim küçük düşmeyeceğimi bilecek kadar bilinçliyim...

Senden bana karşı olumlu hiç bir cevap beklemediğim için senin yorumların benim nazarımda bir değer arz etmiyor...

Gerçekten eleştirme niyeti ile bunları yapıyor olsan emin ol dikkate alırdım...

Bu forumda belli kişilierin belli kişilere karşı ideolojik olarak nefret duyduklarının farkındayım...

Bu yüzden Belli Üyelerin her ne derse desin dediklerinin sinek vızırtısı kadar bir anlamı olmuyor karşı tarafın gözünde...

o yüzden lafı uzattım ama bir daha benim konularıma ya da mesajlarıma zahmet edip de cevap yazma...

İnsanlar okusun diyorsan yaz ama
ben okuyayım diye yzıyorsan bana cevap olsun diye yazıyorsan boşuna zahmete giriyorsun... :flowers:

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Abi onu bilmiyorum da bugüne kadar forumda en sevdiğim adamlardan biriydin. Onu biliyorum işte.

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Ben yaptıklarımı nasıl ve hangi mantıkla yaptığımı açıkladım...
Bundan sonra da yapmaya devam ederim...

Ama alakası olmayan şeyleri aynı gibi görmek aradaki farkı görememek Allah'ın bu dünyada insanları cezalandırma yöntemlerinden biri olsa gerek... Cezalandırılan kişi çoğu zaman bunun farkıda dahi değil... Ancak okuduğunu anlayamamak gibi kötü bir şey iki şeyin arasındaki farkı görememek...

At gözlükleri zaman zaman çıkmalı değil mi?

Megawolt Forumda bu güne kadar bir tane mesajım ile ilgili olumlu düşüncen olmadı...
Her seferinde beni KÜÇÜK DÜŞÜRMEYE AŞAĞILAMAYA çalıştın...

Allah'tan karakteri oturmuş bir insanım ki senin beni aşağılamaya çalışmanla benim küçük düşmeyeceğimi bilecek kadar bilinçliyim...

Senden bana karşı olumlu hiç bir cevap beklemediğim için senin yorumların benim nazarımda bir değer arz etmiyor...

Gerçekten eleştirme niyeti ile bunları yapıyor olsan emin ol dikkate alırdım...

Bu forumda belli kişilierin belli kişilere karşı ideolojik olarak nefret duyduklarının farkındayım...

Bu yüzden Belli Üyelerin her ne derse desin dediklerinin sinek vızırtısı kadar bir anlamı olmuyor karşı tarafın gözünde...

o yüzden lafı uzattım ama bir daha benim konularıma ya da mesajlarıma zahmet edip de cevap yazma...

İnsanlar okusun diyorsan yaz ama
ben okuyayım diye yzıyorsan bana cevap olsun diye yazıyorsan boşuna zahmete giriyorsun... :flowers:

Ben değil forumdaki çoğu kişi senin mesajlarının ne kadar gereksiz ve yanlı olduğunu biliyor.

Benim seni kâle aldığımı sandın herhalde ki hiç almadım seni...Çünkü boş konuşuyorsun. İlla her mesajını olumlu karşılayacak değilim, eğer hiç bir mesajını olumlu görmemişsem demek ki sende bir sıkıntı var. Herkese bir laf yetiştirme, ben bilirim havaları, başkalarının önem verdiği şeyleri küçük görme vb..

Yani bir düşünceni belirtmeden önce kendi yaptıklarını gözden geçir, neden insanlar mesajlarıma karşı yanıt veriyor bunu düşün ondan sonra yorum yap bence...

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
iletişimde sözcüklerin değeri %10 dur
İletişimde ses tonunun değeri % 30 dur...
iletişimde Beden Dili-Jest ve mimikler in değeri %60

forumda beden dili yok, ses tonu yok...

Forumda sadece % 10 ile kendimizi ifade etmeye çalışıyoruz...

işte bu yüzden birbirimizi tanımıyoruz...

işte bu yüzden birbirimizi anlamıyoruz...

Ben derdimi anlatmaya çalıştım...

Anlayan anlamıştır...
Anlamayan a saygım sonsuz % 10 ile bu kadar oluyor... :flowers:

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
64kyg2.jpg

bunu da ben sansürledim ve tinypic e attım normalde imageshack

sorularım cevapsız kaldıkca resmin ne önemi var değil mü