Son Zamanlarda Forumda Görülen Bu Tarz Tuhaf Konular

Blue Screen of Death

CRITICAL_PROCESS_DIED
Reaksiyon puanı
353
Kaç zamandır foruma girsem hep şu tarz konularla karşılaşıyorum. Bunlar nedir? Benim bildiğim yabancı dilde bu foruma yazmak yasak ancak hep bu konulardan çok görmeye başladım. Eğer bunlar yasaksa niye bu konuların açılması egellenemiyor? Moderatörlerin veya bilgisi olanların bu konuyla ilgili beni aydınlatmalarını rica ediyorum.

basit

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,518
Bu forumun İngilizce, Almanca, Rusça gibi bölümleri var. Yazılabilir yani.

• Üzgün
Reactions: 023

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,602
Uçuşan Üyeler konusuna bakarsanız gördüğümüzü engelliyoruz o saatlerde aktif olan pek kişi olmadığı için rapor vs. gelmedi konu arada kaynamış hallettim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu forumun İngilizce, Almanca, Rusça gibi bölümleri var. Yazılabilir yani.
26. Forum içerisinde yazım ve paylaşım dili Türkçedir, forum içerisinde konu veya üye profillerindeki mesajlarınızda Türkçe yazmanız tavsiye edilir. Mesajlarınızdaki bozuk ve yanlış Türkçe kullanımınızda gerekirse ceza verilecektir. Sadece Cafe SDN [English] / Cafe SDN [Deutsch] / Cafe SDN [Rusça] bölümleri harici diğer bölümlerde Türkçe haricinde bir dil kullanmak yasaktır.

basit

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,518
26. Forum içerisinde yazım ve paylaşım dili Türkçedir, forum içerisinde konu veya üye profillerindeki mesajlarınızda Türkçe yazmanız tavsiye edilir. Mesajlarınızdaki bozuk ve yanlış Türkçe kullanımınızda gerekirse ceza verilecektir. Sadece Cafe SDN [English] / Cafe SDN [Deutsch] / Cafe SDN [Rusça] bölümleri harici diğer bölümlerde Türkçe haricinde bir dil kullanmak yasaktır.
Bu bölümleri ve yazılbilir yani.

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,153
Kaç zamandır foruma girsem hep şu tarz konularla karşılaşıyorum. Bunlar nedir? Benim bildiğim yabancı dilde bu foruma yazmak yasak ancak hep bu konulardan çok görmeye başladım. Eğer bunlar yasaksa niye bu konuların açılması egellenemiyor? Moderatörlerin veya bilgisi olanların bu konuyla ilgili beni aydınlatmalarını rica ediyorum.

Bot hesaplar çoğusu, gördükçe yasaklıyoruz.

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,609

Konu onaylama sisteminin gerekli olmasının sebebi bu. Daha önce bir gönderiyi kontrol ettim, StackOverflow'daki bir konuyu kopyala yapıştır yapmışlardı. Dümdüz bot yani.

Tunahan GRS

Inan bilmiyorum.
Cezalı
Reaksiyon puanı
312
en son da forumdada böyle konular vardı galiba yine hangi dil olduğu bilinmeyen spam konuları tekrar geliyor