ahmet.ozduran
Öğrenci
hepinize iyi akşamlar. Son YouTube güncellemesi ile illet haline gelen reklamlarla ilgili soru soracağım. Bu reklamları engellemenin bir yolu var mı? Pc de adblock eklentisi ile çözülüyor ama iOS da mümkün mü bu?
Malesef İOS'ta reklamların nasıl engelleneceği konusunda pek bir bilgim yok. Ben sadece internette bulduğum işinize yarayabileceğini düşündüğüm bir siteden paylaşım yaptım. Peki paylaştığım linktekiler sizce reklam engelleyebilir mi? İyi günler.Teşekkür ederim. Bunlar safari için işimi görür. Ama YouTube uygulaması için yapılabilecek bir şey var mıdır?
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun? Tahminimce Chrome.O linkde ilk olan şeyi denedim engelliyor gibi. Şu an açık herhangi bir reklam görmedim.
YouTube çok sıkıntı olmaya başladı 5 dk bir neredeyse çıkıyor reklam videonun ortasında insan izlemekten soğuyor. Olmazda artık safari üzerinden YouTube ye gireceğiz
Ben de kullandım Windows olan sürümünü ama hiç beğenmeyip sildim.Yok yok aman aman safari
K.b benim hatam.Aa yok yanlış anlaşılma oldu. Ben telefonda ki YouTube uygulamadı için sordum. Benim pc Windows tarayıcı opera