Son YouTube güncellemesi ile artan reklamlar

ahmet.ozduran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
hepinize iyi akşamlar. Son YouTube güncellemesi ile illet haline gelen reklamlarla ilgili soru soracağım. Bu reklamları engellemenin bir yolu var mı? Pc de adblock eklentisi ile çözülüyor ama iOS da mümkün mü bu?

ahmet.ozduran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Teşekkür ederim. Bunlar safari için işimi görür. Ama YouTube uygulaması için yapılabilecek bir şey var mıdır?

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Teşekkür ederim. Bunlar safari için işimi görür. Ama YouTube uygulaması için yapılabilecek bir şey var mıdır?
Malesef İOS'ta reklamların nasıl engelleneceği konusunda pek bir bilgim yok. Ben sadece internette bulduğum işinize yarayabileceğini düşündüğüm bir siteden paylaşım yaptım. Peki paylaştığım linktekiler sizce reklam engelleyebilir mi? İyi günler.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Bildiğim kadarıyla sadece tarayıcılarda engelleme oluyor Youtube vs olmuyor zaten artık Messenger'da da reklam olması için karar alındı.:confused:

ahmet.ozduran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
O linkde ilk olan şeyi denedim engelliyor gibi. Şu an açık herhangi bir reklam görmedim.
YouTube çok sıkıntı olmaya başladı 5 dk bir neredeyse çıkıyor reklam videonun ortasında insan izlemekten soğuyor. Olmazda artık safari üzerinden YouTube ye gireceğiz

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
O linkde ilk olan şeyi denedim engelliyor gibi. Şu an açık herhangi bir reklam görmedim.
YouTube çok sıkıntı olmaya başladı 5 dk bir neredeyse çıkıyor reklam videonun ortasında insan izlemekten soğuyor. Olmazda artık safari üzerinden YouTube ye gireceğiz
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun? Tahminimce Chrome.

ahmet.ozduran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Aa yok yanlış anlaşılma oldu. Ben telefonda ki YouTube uygulamadı için sordum. Benim pc Windows tarayıcı opera

mert-memic

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Youtube da video arasındaki reklamları engelle gibi bir seçenek veya uygulama yoktur !!

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
varmış ama cihaza jailbreak yapılmış olması gerekiyor. ben denemedim
mikoto isimli tweak kurulmalıdır.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Hakkatten mobilde video arasındaki reklamlar çok can sıkıcı yaa. Oturmuşum yemek yiyorum zırt diye araya bişey giriyor. Bir de sağ altyta reklamı atla ibarsei var. Olum yemek yiyorum ne reklamı atlaması yavv bi bırak rahatımıza bakalım.

Bu video arası reklamların çözümünü bulursanız bana da haber verin rica ediyorum.