Son sınıf öğrencilerine 1 hafta erken tatil

Bu konuyu okuyanlar

akifsever

Asistan
Katılım
23 Ocak 2006
Mesajlar
180
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Milli Eğitim Bakanlığı, ÖSS’ye girecek lise son ile OKS’ye girecek 8. sınıf öğrencilerinin bir hafta erken tatile girmelerine karar verdi.

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Öğrenci Seçme Sınavı’na (ÖSS) daha rahat hazırlanabilmeleri için lise son sınıf öğrencilerinin okulların kapanma tarihi olan 19 Haziran’dan bir hafta önce izinli sayılacaklarını, diğer öğrenciler için “erken tatil”in sözkonusu olmadığını açıkladı. Bakanlık, ilköğretim 8’inci sınıf öğrencilerinin de Ortaöğretim Kurumlar Sınavı’na (OKS) daha rahat hazırlanmaları için bir hafta erken tatile gireceklerini duyurdu.

Bakanlık yetkililerinden alınan bilgiye göre, ilköğretim son sınıf öğrencileri 1 Haziran Cuma gününden itibaren, OKS’nin yapılacağı 10 Haziran Pazar gününe kadar izinli sayılacaklar. Bu öğrenciler 11 Haziran Pazartesi gününden itibaren, okulların yaz tatiline gireceği 19 Haziran’a kadar eğitime devam edecekler.

Lise son sınıf öğrencileri ise 8 Haziran Cuma gününden itibaren ÖSS’nin yapılacağı 17 Haziran Pazar gününe kadar izinli sayılacaklar. Lise son sınıf öğrencileri, 18 ve 19 Haziran günlerinde okula devam edecekler.

Öğrencilerin bir haftalık sınav izinlerine ilişkin Bakanlık tarafından bir genelge hazırlandığı ve bunun önümüzdeki günlerde valiliklere gönderileceği belirtildi. İlköğretim okulları ve liseler, 19 Haziran Salı günü yaz tatiline girecekler.

http://www.ntvmsnbc.com/news/409050.asp

asıl kaynak http://ogm.meb.gov.tr/gos_duyuru.asp?alno=115
 

robokep

Asistan
Katılım
12 Mayıs 2007
Mesajlar
171
Reaksiyon puanı
2
Puanları
16
Movy senin kaynagın nedir? arada kaldık şimdi :)
 

chimera

Müdavim
Emektar
Katılım
24 Kasım 2006
Mesajlar
8,773
Reaksiyon puanı
574
Puanları
0
Şaka maka öss geldi kapıya çattı bakalım bu sene neler olucak okulların tatil konusunda ise boşver ya niye ayrımcılık yapıyosunuz hepsini tatil yapın dimi ama ;) :D
 

Jengar

Müdavim
Katılım
3 Eylül 2006
Mesajlar
3,909
Reaksiyon puanı
23
Puanları
38
saol akif sever yararlı bi bilgiydi:);)
 
Üst