Son Efekt Bükücü, Video

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Sevilen çizgi film Avatar: The Last Airbender'ın sinema versiyonuyla ilgili yeni bir video daha yayınlandı. Film için özel olarak geliştirilen, element efektlerini bu kısa videoda görebilrisiniz.

Nickelodeon'ın ünlü çizgi filmi Avatar: The Last Airbender, 6.His'in yönetmeni M. Night Syhamalan tarafından sinemaya aktarılıyordu. Geçtiğimiz yaz başlayan çekimler, uzun süreden beri gizlilik içerisinde devam etti.
Yönetmen, projesiyle ilgili birkaç fotoğraf ve fragman dışında hiçbir bilgi vermiyordu. Temmuz ayında gösterime girecek olan filmle ilgili en sonunda doyurucu sahneler içeren bir video yayınlandı.

[SDNTV]http://video.shiftdelete.net/y/44e163ab14335a386a732cf46418dad9.flv[/SDNTV]

Elementler için özel efekt geliştirildi
Özel efektleriyle dikkat çeken yapım, dört elementin yapılan dövüş sahneleri için özel bir teknoloji geliştirdi. Yapımcıların ve yönetmenin fazlasıyla güvendiği bu teknolojinin başarılı olacağını yayınladığımız ufak videoda görebiliyoruz.
James Cameron'ın Avatar'ıyla karışmaması için, ismi The Last Airbender olarak değiştirilen yapım, üç filmlik bir seri olarak tasarlandı. İlk filmin gişe başarısı Avatar Aang'in beyazperde maceralarını devam ettirecek.
:: Dört elementle yapılan dövüş sahnelerini başarılı buldunuz mu? Sizce yapım çizgi filmi kadar ses getirebilecek mi?
Yazan: Cem Süer
SDN - http://shiftdelete.net

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Animesini izleyenleri hayal kırıklığına uğratmasınlarda gerisi izlenir :)

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
bu fragmanla ses getirecek gibi
Teşekkürler

brokenxxl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
avatar olması gerekiyordu isminin
avatar ismi kaç yıl önce bu diziyle çıktı piyasaya ama ne olduysa bu sene birden
bu isimle hiçbir alakası olmayan bi film yayınladılar sırf bu yüzden o film itici geldi bana ve gitmedim belkide bu dizinin takipçilerinide gişeye çekmek için küçük bir hileydi.

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
avatar ismi kaç yıl önce bu diziyle çıktı piyasaya ama ne olduysa bu sene birden
bu isimle hiçbir alakası olmayan bi film yayınladılar sırf bu yüzden o film itici geldi bana ve gitmedim belkide bu dizinin takipçilerinide gişeye çekmek için küçük bir hileydi.

Katılıyorum. Afişini gördüğüm zaman gitmeliyim benim animem dedim iyikide gitmemişim araştırdımki alakası yok afiştende kıllanmıştım zaten biraz :D

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77

Avatar ismi bu çizgi filmden yüzlerce yıl önce çıkmış bir kelimedir. Sanskritçedir ve Hindu dininde anlamı, insan bedenine girmiş tanrıdır. Bir tanrı eğer insan bedenine girerse o bedene Avatar deniliyor.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
bana biraz geç kalmış bir haber gibi geldi :D

arthkas

Doçent
Reaksiyon puanı
17
duygulanmıştım oysa ki James Cameronun AVATAR filmi cıkınca, dedimki kendime aha işte en sonunda keloşumun filmini yaptılar yine hüsran oldu iç benliğim.

Ama çok öte değil Temmuzda kavuşuyoruz son hava bükücü avatar aang'e

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Fragman çok iyi , hayal kırıklığına uğratmaz umarım.

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Evet çok başarılı buldum ses getirir bence...

doodlez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Avatar yaa okuldan gelince ödevi bitirip hemen saat 6:30 beklerdim.
Süper bişey yaa inş. dilmde öle olur...